Entertainment

Anouk op zoek naar muzikanten: ‘Muziekband opgestapt’

We kunnen stellen dat Anouk haar muziekcarrière op de bodem ligt, nadat heel Nederland haar heeft uitgekotst. De geruchten gaan ook, dat haar muziekband afscheid heeft genomen.

Anouk op zoek naar muzikanten: ‘Muziekband opgestapt’

Kunnen alle kinderen van Anouk al een beetje op instrumenten spelen? Ene Aafke Romeijn – die zichzelf muzikant noemt – plaatst behoorlijk opmerkelijke berichten over Anouk op Threads. Ze schrijft dat ze de ‘ergste juice’ over Anouk van haar collega’s uit de muziek wereld heeft gehoord. Zo zou Anouk sinds gisteren hard op zoek zijn naar muzikanten voor haar shows in Ziggo en de North Sea Jazz. Het schijnt dat haar hele band gisteren is opgestapt.

Dat is natuurlijk niet gek, nadat Ronnie Flex in zijn ‘disstrack’ zegt dat de zangeres op ene Kees de Koning lijkt, besloot mevrouw racistisch uit te halen en hem het N-woord te noemen. Eerder schreef mevrouw al een haatbericht over transvrouwen en zo kan je nog wel even doorgaan over haar acties. Ze doet er werkelijk waar alles aan om gecanceld te worden. Ze is in ieder geval goed op weg.

Anouk blijkt dief

Maar Aafke was nog niet uitgesproken en schrijft nog wat opmerkelijke dingen over de chagrijnige zangeres. Volgens haar andere collega’s uit de muziekwereld zou Anouk niet alleen zangeres zijn, maar ook dief. Ze zou samen met Kees de Koning, op wie ze volgens Ronnie lijkt, demo’s hebben opgevraagd van beginnende Nederlandse artiesten en vervolgens hun liedjes hebben gejat. ‘Ze bood 20% toen de zangeressen haar aanklaagden… 20%… van hun eigen liedjes’, schrijft Aafke met blauw haar.

‘Deze vrouwen verkopen inmiddels grote zalen uit, maar destijds waren ze net begonnen en was werken met Anouk een droom waar ze veel voor wilden doen. Dat maakt het nog een grotere naaistreek’ Ook denkt Aafke dat als het andersom was geweest, het niet had gekund. ‘Ik weet zeker dat als het andersom was geweest, er rechtszaken waren gekomen.

20 reacties

Nikkie de Jager

Ik lik graag, is daar ook een (muziek) instrument voor?

Dr. Oetker

Is allemaal niet waar.
Kijk. Dat ze Ronnie Flex een bruine aap noemt – dat heeft ze weer verwijderd.
Maar de rest is verzonnen, en dat meisje Aafke moet uitkijken dat ze niet failliet geprotesteerd gaat worden met dit soort domme uitspraken. Smaad of laster, het kan haar duur komen te staan.

Johan Derksen

Het is niet echt slim om tussen alle wokies het woord N**** of zelfs N****** te gebruiken.
Dat heeft een racistische ondertoon, het is beledigend en n******s schijnen het alleen in eigen kringen nog te mogen gebruiken, maar in het geval van Anouk vind ik het niet racistisch. Zij heeft zes kinderen van verschillende n******s, dus allemaal van zwarte n*******s, dus haar hele gezin zijn zwarte n******s. Dat moet je allemaal in de juiste proporties blijven zien.

Marco Borsato

Valt er hier nog wat te naaie?

Kees-Jaap Kappenburg

Het is toch een schande dat een goede zangeres nu word gecanceld door het noemen van een woord waardoor er een paar negroïde apen beledigd zijn. Eerst komen ze ons land binnen, daarna trekken zij een uitkering en nu gaan ze bepalen welke woorden wij mogen gebruiken.

Encyclopedie

πeger(s); bruine oerwoud bewoner, lui, en kunnen niet tegen grapjes. Werken niet en als ze werken altijd rapper. Zijn de hele dag bezig met blanke, (zeer) dikke vrouwen te bevruchten. Zorgen nooit voor hun kinderen. Staan bekend om hun enorme sπikkels. Hebben lange tenen en korte lontjes. Hun eetpatroon is watermeloen en kip. In sommige buurten extreem gewelddadig, en worden standaard gebruikt in elke reclame tegenwoordig.

Kale Kees

Ik zeg maar zo: bevalt het niet, ga dan lekker terug naar je plantage,.

Nico de Haan

Ga ze toch lekker in hun eigen land, steun trekken en de hele dag bl0wen. Dagggggg…

Qwintin Bruintje

Anouk is een verslaafde πeger ho.er

Karel de Stoute (16cm)

@Dr. Oetker, je heb helemaal gelijk over het vernietigen van het j00dse ras. Goed punt. Ga zo door.

Leslie de Ruiter van Christies Real Estate te Rotterdam

Oke even een serieuze noot, Ronell Langston Plasschaert is van surinaamse (moeder) en moluks/nederlandse afkomst (vader). Geen van deze landen zijn onderdeel van het continent Afrika. Met de logica van de huidige tijdsgeest zou Ronnel netzomin het n-woord mogen bezigen. Daarnaast parafraseerd Anouk tekst van Ronnie die direct gericht was aan haar, ze gebruikte het woord niet eens zelf. Wat is nou het probleem? Of stel dat Anouk besloot te delen via Twitter wat haar favoriete N.W.A. nummer is, wat moet ze dan zeggen? “Gekleurde medemensen met een attitude”? Deze ophef slaat werkelijk nergens op!

Jezus

anouk ik hou wel van je hoor.

Meneer Santé

Anouk mag wel met mijn sambaballen spelen

L.Koeiepiem

Hoe ziekelijk is het dat er zo extreem wordt gereageerd op wat zij heeft gezegd … zij herhaalt de woorden die een of andere jostirapper heeft gebruikt en wordt daar zo op afgerekend ; ziekelijk!

Kaasboerke Marcel

Zoekt ze nieuwe muzikanten, of nieuwe zwarte apen om nog meer half aap half mensen kinderen mee te creeeren?

Natnek

Het permanente slachtofferschap van die l@mme neg0rs begint mij aardig de keel uit te hangen

Karel de Grote Pinda

gewoon gek indo wijfje

Jan

“Ook denkt Aafke dat als het andersom was geweest, het niet had gekund.”
Aafke , dat heet een coverband . Hoeveel zijn daar niet van ?

Rick

Kees Koning heeft altijd misbruik gemaakt van zijn positie in de muziek, zowel bij de VPRO radio, als A&R manager en OOR magazine. Een jongeman blanke die vanaf de jaren 80 de hiphop muziek bepaald in NL en toen ook nog de machtigste man was. Hij was totaal GEEN voorstander van Nederlandstalige hiphop maakte o.a. Osdorp Posse en andere hiphop acts, diste deze publiekelijk op de radio. Totdat hij geconfronteerd met een overvloed aan Nederlandstalige rappers kon hij geen kant op. Maar met behulp van Extince kon hij de Nederlandstalige markt direct bespelen omdat hij drie belangrijke functies in handen had. Toen kwam in Anouk haar voormalige vriendje van Postmen in beeld en daar heeft hij zijn rijkdom mee vergaard. Anouk kan niet eens zingen, als ze zo goed was was allang in Amerika en de rest van de wereld doorgebroken. Ze heeft gewoon een grote bek en daar houden Nederlanders van. Wat dus de perfecte conclusie is dat blanke mensen onder elkaar het N” woord gebruiken maar als er een donkere persoon in de buurt is zwijgen ze hierover. Ze had vroeger een Marokkaanse vriendje en moest toen niks van donkere jongens weten.

Harde Harry

Anouk is niet racistisch. Ze heeft half Afrika al op of in haar gehad.