Entertainment

John van den Heuvel haalt uit naar advocaat: ‘Boodschappenjongetje’

Op 'X' laat de advocaat het de berichten zien die John van den Heuvel naar hem stuurde. Kennelijk is John gefrustreerd na het gepubliceerde artikel.

Van den Heuvel over zangeres Maan

Enkele dagen geleden ontstond er ook al ophef over een uitspraak van Johan van den Heuvel. Hij legde een verband tussen de titel van Maan de Steenwinkel haar nieuwe liedje en het gedrag van Maan de laatste tijd. “Weet iemand waar die titel vandaan komt, Paranoia?”, vroeg John zich af. De andere aanwezigen gaven aan dat ze ‘door een moeilijke tijd is gegaan en zich niet op haar gemak voelt door de Nederlandse media’. Gelukkig doorziet John deze voor de hand liggende argumenten. “Van heel veel Colombiaans poeder word je ook paranoia“, zegt John.

In dit geval kunnen we John niet anders dan gelijk geven. Die Maan is al tijden aan het aftakelen, omring je dus niet met junkies, want dan eindig je net zoals Maan, zonder haar. Hopelijk ontsnapt ze snel uit deze situatie, waardoor ze weer een ‘normale’, knappe vrouw kan zijn met een groot talent voor het zingen.

John van den Heuvel haalt uit naar advocaat: ‘Boodschappenjongetje’

Er schijnt de laatste tijd veel onrust te zijn binnen de advocatuur. ‘Advocaten zijn woedend, nu blijkt dat zij worden bespied en geobserveerd. Hun bewegingen, manier van praten en ander gedrag worden in de gaten gehouden tijdens bezoek aan high profile cliënten. Het bekende advocatenkantoor ‘Ficq & Partners’ heeft daarom besloten dat zijn werknemers niet meer praten met gevangenispersoneel wanneer zij dit soort cliënten in de gevangenis bezoeken’, schreef het AD. Juriaan de Vries, een strafrechtadvocaat van ‘Ficq & Partners’, kreeg na publicatie van het artikel een opmerkelijk bericht van John van den Heuvel. ‘Hebben ze je eindelijk door, boodschappenjongetje?’

View post on Twitter

10 reacties

De Deventer zuid posse

John van de Heuvel moet zijn grote mond houden, anders stompen we straks de ogen dicht van een toevallige passerende πeger. Dat zal hem leren.

David de Kabouter

John van den Heuvel zou u rekening binnen 2 werkdagen bij ons willen voldoen.
anders geen kabouter post meer !

Dondo

Landverader ..de man is tegen onrecht behalve als die zgn overheid de burgers oplicht

Job Coach

Jurriaan je kan altijd nog reageren op de vacature stagair bij RP , daar stikt het van de boodschappenluitjes …

En doorrrrrrr

Een vete van boodschappenjongetjes onder elkaar, boeie.

Ma tokkie

Het is allemaal de schuld van de menia

Jezus

john heb je nog erotich nacht met je vriend gordon gehad

Jezus den negten

vertrouw nooit een farao die zich john noemt

Gilbert Nachtegaal (oud-zuid bewoner net als Floris W.)

John is ambassadeur van het luxe horlogrmerk Breitling en bovendien Katholiek. Mijn respect gaat uit naar Zjohn graag een nieuw seizoen van mocro maffia!

Kale Hoofden Snuiver

Ik zou wel graag een lijntje of twee van die bezwete natnek zijn hoofd willen doen, doe Jan er maar ook bij en noem het een trio