Entertainment

Yvonne Coldeweijer richt pijlen op Bas Smit: ‘Ouders weggepest’

In de 'exclusieve groep' van Yvonne Coldeweijer haalt ze uit naar Bas Smit. Ze beweert dat hij ouders heeft weggepest van zijn kinderen hun school.

Yvonne Coldeweijer richt pijlen op Bas Smit: ‘Ouders weggepest’

Hoewel Yvonne Coldeweijer tegenwoordig alles in een besloten groep deelt, worden de verhalen die ze brengt alsnog naar buiten. Ze vertelt dat Bas Smit onlangs heeft gefilmd op de school van hun dochter. ‘Bas en Nicolette hebben enige tijd geleden in het klaslokaal een filmpje gemaakt. Dit hebben zij gedaan zonder de toestemming van de ouders.’

De ophef ontstond toen alleen hun dochter onherkenbaar in beeld werd gebracht, maar de andere kinderen uit de klas niet. ‘Nu hadden ze dus hun dochtertje Lola onherkenbaar in beeld gebracht, maar de andere kindjes niet. Dus er waren best wel wat ouders daar heel boos over. Vervolgens hebben een aantal van deze ouders anoniem – en dat zegt natuurlijk een hele hoop – een mail gestuurd naar de directrice van deze school met daarin het verzoek om daar tegen op te treden.’

In plaats van een gesprek aan te knopen met Bas Smit en Nicolette van Dam, heeft de directrice de boze mailtjes van de ouders doorgestuurd naar Bas zelf. “Bas is zó woest geworden. Die heeft dus gewoon de IP-adressen van de mails achterhaald en is erachter gekomen wie die mails heeft gestuurd”, aldus Yvonne. Ze beweert ook dat hij de ouders heeft weggepest. ‘Ze hebben hun kind van school moeten halen, waarschijnlijk zo bang voor Bas dat ze geen andere keus hadden.’

Plekje kopen op school

Volgens Yvonne is het geen toeval dat de directrice deze mails heeft doorgestuurd naar Bas. ‘Hij heeft met de directrice samengespannen en zo heel veel geld opgehaald voor die school. Deze hele geliefde basisschool heeft een voorschool, wat betekent dat als je daar in komt, je gegarandeerd naar die basisschool gaat. En hij heeft ervoor gezorgd dat al zijn invloedrijke vriendjes óók een plekje konden kopen op die voorschool. En die directrice is daar natuurlijk heel blij om. Deze constructie is volgens mij niet helemaal legaal…’, aldus Yv.

7 reacties

Gebruik geweld ipv woorden

Heel simpel.
Als die ouders slim zijn wachten ze die Bas of dat mokkel van hem op bij de school en beuken ze hem helemaal de t h y *p h u s met een flinke honkbalknuppel met een tandwiel erop geschroefd.

Anti Reclame

Die hoeft ook geen mooi weer te komen spelen bij de Coca Cola want die zien nou gelijk wat voor een ongelofelijke NSB-ers Smit en van Dam zijn.

Cancelen en de stad uit jagen

Maten-naaiers!!
Boycot Coca Cola.
Wees solidair!
En boycot ook
✓ Fanta,
✓ Sprite
✓ Aquarius
✓ Minute Maid
✓ Kinley
✓ Chaudfontaine
✓ Honest
✓ Fïnley
✓ Fuze Tea
✓ Monster
✓ Fernandes
✓ Capri-Sun
✓ Appletiser,
✓ Nalu
✓ Schweppes
Cancelen en nooit meer terug laten komen

cancel Theo

gewoon cancelen die 2 prodent smoelen .
te groot ego en tanden
Tijd om deze 2 erbij te naaien Jan

adolfo hildegart

ief, een bodybag riekt niet zo heel goed van binnen, vraag maar aan caspio

twoluckyone

Keihard laten aanpakken door de inspectie die directrice.

Bas Smits is K U T

Bas Smit. Goh. Wie is dit mannetje en wat kan mij het schelen dat hij met dat aanstellerige vrouwding van hem z’n genetisch afval staat te filmen. Opzouten met deze types, beter had hij zelf een school afgemaakt en had hij kunnen werken voor een paar centen i.p.v. digitale bagger van zijn armzalige leven te verkopen, wat een nixnut.