Entertainment

YouTuber Acid rankt collega YouTubers: ‘RoddelPraat is topkanaal’

In een video van YouTuber Acid rangschikt hij verschillende Nederlandstalige YouTubers. Naast RoddelPraat kom o.a. Gio Latooy ook voor.

Crowdfunding Acid

YouTuber Nathan Vandergunst, beter bekend als Acid, is een van de weinige personen met een groot bereik die het heeft opgenomen voor Sanda Dia. Na veel gezeik heeft een rechtszaak uiteindelijk uitsluitsel gegeven. Acid werd veroordeeld tot een boete van 800 euro, een schadevergoeding van 20.000 euro en een voorwaardelijke celstraf van drie maanden. Aangezien er veel mensen waren die vonden dat hij in zijn gelijk stond, begon hij een crowdfunding.

Uiteindelijk werd het bedrag ruimschoots overschreden, en wilde hij het overige bedrag storten aan de Sanda Dia foundation. “Bij een overschreden bedrag gaan de funds naar de Sanda Dia Foundation, indien het bestuur hiermee instemt.” Hoewel in eerste instantie in de media verscheen dat de YouTuber in hoger beroep ging, heeft hij hier uiteindelijk van afgezien. Hij was van mening dat er genoeg bewustwording was gecreëerd door alle ophef.

YouTuber Acid rankt collega YouTubers: ‘RoddelPraat is topkanaal’

Gisteren is er een video online gekomen van de YouTuber, waarin hij Nederlandstalige YouTubers rangschikt. Ook het YouTube-kanaal van RoddelPraat kwam voorbij in zijn video. “Het is eigenlijk wel een topkanaal. Ze komen met heat en daar heb ik eigenlijk wel respect voor.” Acid is van mening dat RoddelPraat een meerwaarde heeft. “Het is wel een meerwaarde voor de scene. Je kan ze haten, maar ze droppen wel goede dingen.” Kennelijk is de Belg kijker van het programma en waardeert hij de ‘scoooops’.

Voormalig goede vriend van Acid, Gio Latooy werd ook behandeld in de video. “Het laatste jaar was hij een beetje off. Die video’s zijn gewoon een beetje boring, het is een beetje om te slapen.” En er moet toegegeven worden dat de video’s van onze grindtegel ook wel echt slaapverwekkend zijn. Gelukkig wordt dat steeds beter zichtbaar in het aantal views de laatste tijd.

Watch on YouTube

12 reacties

Theo de Grote (28cm)

Graag zal ik binnenkort een ranking willen doen van penetratie vrouwen aπusen, dus wil je graag een geruime tussen je billen geπeukt worden. Laat het weten. Info@aπus.com

Ben Objectief

Dat debiele vriendje van Enzo en Gio wanneer het uit komt … Belgische alles voor een beetje aandacht H O E R . Ga lekker vapes voor je 12 jarige doelgroep testen , en misschien ook eens je verstand

Kale Kees

Ik zal graag een ranking willen zien van ontzettend vervelende zw@rte kl00tzakken die naive dikke vrouwen bevruchten. En er uiteraard niet voor zorgen.

Jezus

hoeveel geld krijgt acid die roddelpraat promote

Papa Bellinga

Wij kijken ook altijd roddelpraat als op de toilette heerlijk tijden het p○epen

Wim

wat is dit voor een m0ngool ? het prijskaartje hangt nog aan ze petje

Natje

kan Famke Louise geen ranking doen, van alle n*gg*rs die in haar klaar zijn gekomen, hoef niet van afgelopen jaar maar gewoon van deze week. en die l*l van een denzel mag er tijdens de ranking naast zitten. Toeters&Snikkels

Leslie de ruiter van Christie’s real estate te Rotterdam

Om de competitie een eerlijke kans te geven zijn mr wheels en fundafun buiten beschouwing gelaten.

Ice Thee

Het zijn allemaal ho3eren met Google als pimpdaddy

Acid

yoo youtubers, acid hier. n.a.v. dit artikel heb ik een tierlist gemaakt van de familie Schouten plus aanhang :

S Tier: Celientje, buddy
A Tier:
B Tier:
C Tier: Dennis Schouten
D Tier: Neef Nick, Marcel Schouten, die broer van dennis met z’n kofferbak ontvoering
F Tier: Ingrid schouten, Marianne Schouten, nieuwe vriendin Marcel

Adolf H.

Het is allemaal de schuld van de j0den.

Natnek

Wie?