Entertainment

Beelden: Igone de Jongh heeft een duidelijke boodschap voor Thijs Römer

igone de jongh

Enkele dagen na de vrijlating van Thijs Römer uit de gevangenis, komt zijn ex, Igone de Jongh, met een zeer duidelijke boodschap aan die viezerik.

Igone de Jongh verliet Thijs Römer

Toen de smerige verhalen over Thijs Römer bekend werden, heeft Igone de Jongh – logischerwijs – eieren voor haar geld gekozen en heeft ze die freak verlaten. In januari 2023 maakte ze de relatiebreuk wereldkundig. ‘Met een zwaar hart heb ik besloten mijn liefdesrelatie met Thijs te beëindigen’, deelde ze op Instagram.

Na de breuk waren er nog even geruchten over een eventuele verzoening tussen het voormalig stel. Zo bracht Juicechannel destijds een opmerkelijk nieuwtje op Instagram. ‘Igone heeft gisteren Katja Schuurman gefeliciteerd vanuit haar en Thijs Römer, terwijl ze een paar weken geleden bekend heeft gemaakt dat ze uit elkaar zijn. Zou dit net zoals bij Linda enkel voor de bühne zijn?’, schreef Juicechannel.

Beelden: Igone de Jongh heeft een duidelijke boodschap voor Thijs Römer

De ex-vrouw van Thijs heeft een bijzonder bericht gedeeld op haar Instagram-verhaal. ‘Love does not leave you traumatized. Whatever happened to you was not love’, deelt ze. Deze tekst is helemaal bijzonder gezien haar uitspraken enkele maanden geleden. “Ik moet in ieder geval niet denken aan een nieuwe relatie. Alleen al de gedachte aan een relatie met iemand vind ik doodeng. En ik vraag mij af of ik ooit weer iemand ga vertrouwen en mij vrij kan voelen bij een ander”, vertelde ze toen nog.

Blijkbaar is haar liefdesleven nog niet wat ze ervan had verwacht als 44-jarige. Nu is het ook niet onlogisch dat een ex van Thijs Römer moeite heeft om haar liefdesleven nieuw leven in te blazen. De gedachte dat je toenmalige man bezig was met een minderjarig meisje is misselijkmakend voor de betreffende partner. Gelukkig is ze wel weg bij die ongelooflijke smeerlap, regelmatig blijven partners zo’n vent nog trouw ook. Linda de Mol is bijvoorbeeld nog altijd samen met die vieze Jeroen Rietbergen.

Bron: Instagram @igonedejongh

4 reacties

Spekpeter

Dit soort figuren laten altijd ‘n spoor van vernieling achter …

Tim

Ik vind het vreselijk voor Ighone
Geen woorden voor.
Veel sterkte gewenst

Gino

Mooie vrouw ! Ik zou haar zeker tussen de lappen nemen !

Natnek

P€d0’s moeten deaud!