De vaccinatie-ambassadeur en Olympisch kampioene met ‘plotselinge’ bloedstolsel ‘als regenwormen’

4

De vaccinatie-ambassadeur en Olympisch kampioene Kristina Vogel moest een spoedoperatie ondergaan. In haar longen hadden zich bloedstolsels ter grootte van regenwormen gevormd, schrijft Thomas Oysmüller.

De 33-jarige tweevoudig Olympisch kampioene Kristina Vogel verloor bijna haar leven. Een paar dagen geleden onderging ze een spoedoperatie vanwege een longembolie. Bloedstolsels die “als dikke regenwormen” leken, werden verwijderd, zeggen de rapporten. Kritische mensen denken al snel aan de film ‘Died Suddenly’, die mensen polariseerde met zulke schokkende beelden.

Reden onbekend

Het was dichtbij voor Vogel. Ze is uiteindelijk op tijd naar de kliniek gegaan en heeft de signalen vervolgens serieus genomen – wellicht omdat de voormalig topsporter haar lichaam goed kent. Focus rapporteerde over de cruciale uren. Over de oorzaak van de embolie is nog niets bekend. Dit moet nu ‘gevonden’ worden, zeggen ze.

Advertisement

Vogel won goud op de Olympische Spelen van 2012 en 2016, maar een ernstig trainingsongeval in 2018 legde haar carrière stil. Sindsdien is ze verlamd. Van het Oostenrijkse boulevard leren we dat de dwarslaesie niets met de embolie te maken heeft.

De voormalige wielerster werkt nu als trainer en was politiek actief. Ze was tot 2023 actief voor de CDU in de gemeenteraad van Erfurt. Tijdens deze activiteit gaf ze ook commentaar op het vaccinatiebeleid.

Eind 2021 uitte ze scherpe kritiek op Joshua Kimmich omdat hij zich niet wilde laten vaccineren. Voor haar was de injectie een ‘burgerplicht’, legde ze destijds uit als ‘vaccinatie-ambassadeur’. Vooral atleten als Kimmich dienen als ‘rolmodel’.

Deze uitspraken leidden ook tot een wild debat over de oorsprong van haar medische incident.


Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.


Journalist die concentratiekampen eiste voor niet-gevaccineerden, overleden op 33-jarige leeftijd

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marcel
Marcel
13 dagen geleden

Voor de prikken gebeurde dit nooit.

Magda
Magda
13 dagen geleden

Allez nu? De oorzaak niet bekend???????Elke welkdenkende mens met GEZOND verstand weet dat al lang hoe die ‘wormen’ in het menselijk lijf komen!
Stelletje huichelende idioten!

Hagar
Hagar
13 dagen geleden

Ik denk dat er ook wat wormen in haar hersenen zitten

John
John
12 dagen geleden

Ze kunnen er het best een rits inzetten, want de oorzaak is natuurlijk niet weg.