Californië sluit vrouwengevangenis omdat bewakers het in hun persoonlijke ‘verkrachtingsclub’ veranderd hadden

2

Het is bekend dat mannelijke gevangenen zich tot transgender laten verklaren om overgeplaatst te worden naar vrouwengevangenissen die ze vervolgens in hun persoonlijke bordeel veranderen, ik heb daar over bericht, maar het blijkt nu volgens een bericht van persbureau AP dat bewakers dat ook doen.

Het is niet onwaarschijnlijk dat de politie er ook bij betrokken is en willekeurige vrouwen arresteert, mits ze aan bepaalde criteria voldoen, om ze naar dergelijke locaties te sturen.

AP:

Het belegerde federale Bureau of Prisons heeft maandag gezegd dat het een vrouwengevangenis in Californië, bekend als de ‘verkrachtingsclub’, zal sluiten , ondanks pogingen om de onrustige gevangenis te hervormen nadat een onderzoek van Associated Press het ongebreidelde seksueel misbruik van personeel en gevangenen aan het licht bracht. .

Directeur Colette Peters van het Bureau of Prisons zei in een verklaring aan de AP dat de dienst “ongekende stappen heeft gezet en een enorme hoeveelheid middelen ter beschikking heeft gesteld om de cultuur, rekrutering en retentie, verouderende infrastructuur en – het meest kritische – wangedrag van werknemers aan te pakken.”

Advertisement

“Ondanks deze stappen en middelen hebben we vastgesteld dat FCI Dublin niet aan de verwachte normen voldoet en dat de beste handelwijze het sluiten van de vestiging is”, aldus Peters. “Deze beslissing wordt genomen na voortdurende evaluatie van de effectiviteit van deze ongekende stappen en aanvullende middelen.”

De aankondiging van de sluiting van Dublin vertegenwoordigt een buitengewone erkenning door het Bureau of Prisons dat zijn veelbeloofde inspanningen om de cultuur en het milieu daar te verbeteren niet hebben gewerkt. Veel pogingen om de problemen in Dublin een halt toe te roepen zijn gekomen nadat het AP-onderzoek een patroon van misbruik en wanbeheer aan het licht had gebracht dat jaren, zelfs decennia duurde.

Decennia, en nooit heeft een van die vrouwen geklaagd ?

The Guardian:

FCI Dublin is een van de zes federale gevangenissen voor alleen vrouwen in de VS, en de enige in het westen. Momenteel zitten er 605 mensen vast die naar andere faciliteiten zullen worden overgebracht, zei Peters. Geen enkele werknemer zal zijn baan verliezen, voegde ze eraan toe.

Volgens de AP zijn acht medewerkers van FCI Dublin sinds 2021 beschuldigd van seksueel misbruik van gedetineerde vrouwen. Vijf hebben schuldig gepleit en twee werden tijdens het proces veroordeeld, onder wie Ray Garcia, de voormalige directeur die de faciliteit leidde.

Er was dus sprake van systematische verkrachting door de bewakers, maar ze ontslaan niemand.

Dit lijkt eigenlijk een excuus om een ​​golf van sluitingen van gevangenissen te starten, in lijn met de ongebreidelde misdaad die we in elke Amerikaanse stad zien.

Maar wie weet.


Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.


Lees meer
Transgenders uit New Jersey verkrachten vrouwelijke gevangenen en maken ze zwanger
Lees meer
Transgender-serieverkrachter wordt in vrouwengevangenis geplaatst en gaat daar verder met vrouwen verkrachten

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
13 dagen geleden

De Soros-pionnen pleiten overal ter wereld voor de sluiting van gevangenissen: hier in België was zelfs één of andere “topfiguur” aan het pleiten voor de totale afschaffing van gevangenissen, “want ze werken niet”.

Je vraagt je af hoe het mogelijk is dat ons land nog overeind blijft, met zo’n genieën aan de top.

Hagar
Hagar
13 dagen geleden

In een gezond land zouden de beste mensen de hoogste posities moeten hebben in de overheid.

Maar het is duidelijk dat we niet in een gezond land leven.