North West thuis best

Kim Kardashian schittert in wazige fotoreeks gemaakt door dochter North

13 dagen geleden / Aangepast: 13 dagen geleden / Beeld © Getty Images
Kim Kardashian schittert in wazige fotoreeks gemaakt door dochter North

North West thuis best

Kim Kardashian schittert in wazige fotoreeks gemaakt door dochter North

13 dagen geleden / Aangepast: 13 dagen geleden / Beeld © Getty ImagesGeschreven door RTL Boulevard
Geschreven door RTL Boulevard

Kim Kardashian (43) straalt in een reeks foto's die zijn gemaakt door haar dochter North West (10). De trotse realityster deelt de - niet allemaal even scherpe - kiekjes op Instagram.

Op de foto's, die ondanks of juist dankzij hun wazigheid een artistieke uitstraling hebben, draagt Kim een mini-jurkje met pailletten en is ze in verschillende poses te zien. De reacties zijn overwegend positief. Veel van Kims volgers prijzen de creativiteit van haar dochter en de band tussen North en haar moeder.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Dit is niet de eerste keer dat de dochter van Kim Kardashian en Kanye West, tegenwoordig Ye, haar intrede doet in de wereld van sociale media. North deelt al een TikTok-account met Kim en onlangs liet ze haar fotografie-skills zien met foto's en video's die ze maakte bij een Los Angeles Lakers-wedstrijd.

En hoewel North pas 10 jaar oud is, probeert ze zich óók nu al tot modecriticus te ontpoppen. Zo gaf ze in een aflevering van The Kardashians al een keer haar ongezouten mening over de Met Gala-look van haar moeder. Kim verscheen in een pareljurk, ontworpen door Daniel Roseberry van modehuis Schiaparelli, als eerbetoon aan Karl Lagerfeld. North was not impressed. "Het zou beter kunnen", deelde ze mee aan de ontwerper. "Er zit te veel ruimte tussen de parels." Die parels vond ze er bovendien 'nep uitzien'.

Hoewel Kim en Kanye allang weer uit elkaar zijn, vindt Kim het nog altijd moeilijk om over hun huwelijk te praten. Ze vindt het namelijk moeilijk om te zien hoe Kanye steeds verder ontspoort:

RTL Boulevard
Kim KardashianNorth West