Thierry Henry spreekt Ian Maatsen live op televisie aan in het Nederlands na goal in de Champions League

17 april 2024, 13:08   Bijgewerkt: 17 april 2024, 15:57
Foto: © Paramount+

Na zijn geweldige optreden in de Champions League in de wedstrijd Borussia Dortmund – Atlético Madrid heeft Ian Maatsen Thierry Henry Nederlands laten praten. De Nederlander verscheen voor de camera van CBS Sports waar Henry altijd met Jamie Carragher, Micah Richards en Kate Abdo zit. Op een vraag van Carragher gaat Maatsen heel serieus in, maar vervolgens komt er een heel opmerkelijk onderonsje tussen Henry en Maatsen.

Maatsen geeft in het interview na de wedstrijd eerlijk toe dat dit een jongensdroom is die uitkomt. Henry spreekt hem vervolgens aan tijdens het interview. “Alles goed? Fawaka mimang (hoe gaat het maat, red.)?”, vroeg de Fransman aan Maatsen. De lachende Nederlander antwoordde daarop: ‘Alles goed, rustig rustig’, waarop Henry op zijn beurt weer zegt: ‘Ah rustig, I know that’.

Artikel gaat verder onder video

Vorig seizoen speelde Maatsen nog met Burnley in de Championship, maar nu gaat hij zich alweer opmaken voor de halve finale van de Champions League tegen Paris Saint-Germain. “Ik ben heel erg dankbaar voor dit moment. Ik ben erg trots op mijzelf, ik bleef altijd in mijzelf gelvoen. Ik liet veel goede dingen zien (tegen Atlético, red.), en ik ben blij met het resultaat”, reageert de 22-jarige linksback op de vraag van Henry.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Kenneth Taylor: 'Daar wil ik liever niet op ingaan, als u dat begrijpt. Dankuwel'

Kenneth Taylor ging een onderwerp uit de weg op de persconferentie na Ajax - FC Twente.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen