Snelle duikt op met veelbesproken dubbelganger van Ajax en verwijst naar één van zijn grootste hits Reünie

apr 17 , 14:42 NEWS
schermafbeelding 2024 04 17 om 145841
Sinds zijn terugkeer bij Ajax krijgt Julian Rijkhoff regelmatig te horen dat hij zo lijkt op Snelle. De vergelijking werd zelfs gemaakt door ESPN presentator Jan Joost van Gangelen na de wedstrijd van Ajax tegen FK Bodø/Glimt in de Conference League.
Maanden later is het moment daar en hebben de twee elkaar ontmoet. Snelle was te gast in de Amsterdam Arena, waar hij kennis maakte met zijn 'dubbelganger'. Het is niet helemaal duidelijk wanneer dit gebeurd is, maar het zou kunnen dat het rond de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles was. Snelle komt uit de buurt van Deventer en steunt de Eagles. Hij gaf zelfs twee shows in het stadion van de club. 
Met zijn caption 'En wij maar appels schillen…😜' verwijst hij naar zijn track Reünie, waarin hij zingt "Misschien schil ik wel een appel op de reünie/ Maar we zijn allebei volwassen op de reünie/ Dus nu schudden we de hand op de reünie". De track gaat erover dat Snelle in het verleden gepest werd om zijn lip en het nu gemaakt heeft, dus er voor kan kiezen om een appeltje te schillen met zijn pesters.

AANBEVOLEN

HET LAATSTE NIEUWS

mike jake

Regels rondom gevecht tussen Jake Paul en Mike Tyson opnieuw aangepast, veel meer op het spel dan eerder afgesproken

NEWS apr 30, 13:21
schermafbeelding 2024 04 30 om 180835

Kendrick Lamar verbreekt de stilte en dropt disstrack aan het adres van Drake

NEWS apr 30, 17:41
schermafbeelding 2024 04 30 om 102358

Jaykoppig wint hoger beroep en is terug: "Halsema wilde me een verbod geven"

NEWS apr 30, 10:04