Entertainment

Gio Latooy naar ziekenhuis voor kinderwens: ‘Zijn geschrokken’

Er is nog altijd een reële kans dat Gio Latooy en Lynn Hermanussen dragers zijn van de ziekte. Om dit te achterhalen hebben ze bloed laten afnemen in het ziekenhuis.

Ouders zijn drager van de ziekte

Eerder vertelde Gio Latooy en Lynn Hermanussen al dat zij mogelijk een ziek kind zullen krijgen. Omdat ze allebei een ouder hebben die drager zijn. “Mijn tante is overleden aan CF (taaislijmziekte). Wat dus betekent dat mijn moeder eventueel drager zou kunnen zijn van de ziekte. Gio zijn vader is ook drager van de ziekte. Wat dus kan betekenen dat Gio of ik of allebei ook drager kunnen zijn van de ziekte”, aldus Lynn.

Ze gaven destijds aan dat veel mensen niet exact wisten wat de ziekte precies inhield. “CF staat voor Cystic Fibrose, een longaandoening, maar in principe tast het je hele lichaam aan. Je lichaam maakt letterlijk taai slijm aan, waardoor alles uiteindelijk uitvalt. Je komt dan ook vroegtijdig te overlijden, je zal geen 80 worden.”

Gio Latooy naar ziekenhuis voor kinderwens: ‘Zijn geschrokken’

Het stel besprak dus al eerder de problemen die zij momenteel ervaren rondom hun kinderwens. “Een tijdje geleden hebben wij een onderzoek aangevraagd voor onze kinderwens”, vertelde Gio in zijn nieuwste vlog. Voor dit onderzoek moeten ze een bezoekje brengen aan het ziekenhuis. “We hebben zo’n twee maanden moeten wachten voordat we dit konden doen.” Na het gesprek is Gio redelijk geschrokken. “Wij hebben allebei wel echt 50% kans om drager te zijn. We schrokken er wel van dat we dus gewoon een kans van 50% hebben dat we het beide hebben.” Het stelletje moet nog even geduld hebben. “Binnen vier tot zes weken krijgen we de uitslag van de bloedafname, dan weten we dus of we zelf wel of niet drager zijn.”

Buiten het feit dat ze mogelijk beide drager zijn, is het ronduit bizar dat ze het nu al hebben over kinderen. Dat grietje is pas 22 jaar oud en die Gio is een officieel een volwassene, maar gedraagt zich als een kind van 10. Bovendien zijn ze nog niet eens één jaar samen. Het zou voor iedereen beter zijn als er geen mini Gio’s komen…

18 reacties

Realist

Jonge Gio, dat Brabantse sl3tje moet je in de k0nt n3uken zo hard als je kan en een dag later het huis uitschoppen de regen in. Hoezo kinderen?

Louise Latooy

Jezus wat zeuren jullie dat hij het zorgsysteem misbruikt om content te maken. Dit is gewoon zijn werk, en daar moeten jullie respect voor hebben.

John hates gio

Ventje weer aandacht, wat centjes die binnenkomen en kind komt er voorlopig niet. En daarna weer scheuren met het autootje en kindjes -bijna- overrijden

Everybody hates Gio

Mooi
Fijn dat die twee niksnutten zich niet gaan voortplanten
Mist niemand wat aan.
En als ze toch iets willen doen dan kunnen ze altijd nog een chineesje of een afrikaantje kopen.
Chinees je is altijd beter natuurlijk.

AmAteuRs

Welke Talenkneus heeft Dit Artikel geSchreVen?
Of Is Dit wEEr van een andere site geript ZondEr het EErst evEn do0r te leZen?
G-o-d-s-a-m-m-e-k-r-a-k-e

Scooby Doo

Gio neem volgende keer de juiste naald. Je spoort niet en opty*fen.

Matthias

En hoe groot is de kans dat dit joch het alsnog krijgt (zoeken doet naar lichtpuntje)

Taaislijmbal

Hopelijk hebben ze het beiden!!!

Goed Nieuws Show

Mooi werk.
Beter geen kinderen maken dus.
Minder Gio, daar knapt de wereld van op.

brandkast

Liefde is ook: de wereld een hoop ellende besparen. Veiligheid voor alles!

Ronkel Bonkel

Mooi, kunnen ze in dat ziekenhuis gelijk even naar dat ontzettend vervelende stemmetje en die scheve ogen kijken

Plofkip

Ze zien er uit alsof ze slechte genen hebben. Dus geen test nodig. Ja ze krijgen een mongooltje

Scooby Doo

Gio de manipulator heeft een bod gedaan op een mortuarium. Daar wil hij binnenkort zijn laatste wens uitspreken voordat het vuur bezit van hem neemt.

Floris Wyers

Ach wat mieters. Nou Brabants wijfie je mag ook wel bij mij komen voor een kindje hoor

Natnek

Ik hoop dat zij allebei onvruchtbaar zijn, want nageslacht van die twee kn€uzen kan de wereld niet aan.

Tip v/d Dag

Gio. Beste Gio. Vriend.
Kies voor castratie. Doe wat goed is.
Laat je teelballen operatief verwijderen en leef verder in stilte. De wereld heeft genoeg van jouw gejank. Echt. Complete nietsnut ben je. En je voegt niks toe.
Dus aub geen kinderen. En r o t op.

Annoniem

Juist goed wat ze doen en dat ze dit onderzoeken! Dit is ook een voorbeeldrol naar buiten toe dat ze dit tonen. Respect!

Floris W.

Gio, ik kan zelf helaas ook geen kinderen krijgen. Leslie en ik gaan eind juni naar Congo om daar een klein jongetje te adopteren.

Bel me als je er over wil praten!

– Floris