Entertainment

Jade Anna nu al klaar met haar puppy: ‘Nieuwigheid is er weer af’

jade anna

Hoewel Jade Anna van Vliet pas een paar weken 'hondenmoeder' is, lijkt ze er nu al klaar mee te zijn.

Opvoedcursus voor Jade

Uit alles blijkt dat Jade Anna van Vliet bijzonder veel moeite heeft met haar leven als ‘hondenmoeder’. Onder haar vlogs worden al sinds dat die hond in de video’s komt, tips gegeven over de opvoeding van dat mormel. Ze zien haar zelfs fouten maken in de opvoeding. ‘Ik denk dat je echt een cursus moet volgen voor het opvoeden van jullie pup. Je maakt echt wel kleine fouten’, liet een bezorgde volger weten. Ze willen graag dat ze naar puppytraining gaat met dat beest, maar dat gaat was lastig als je dat beest in de steek laat en zelf naar Amerika vertrekt.

Nu is het natuurlijk zo dat ze deze puppy samen met haar vriendje Kenneth Taylor heeft gekocht, dus die zal dat beest wel opvangen. Maar niets is minder waar. Jade plaatste namelijk allerlei foto’s van haar zus die zorgt voor het beestje. Ze moet echt eens gaan leren dat het niet goed is voor dat dier om meegesleept te worden naar meetings, veel mensen en de drukke stad. Die heeft gewoon rust nodig. Maar dat is natuurlijk niet interessant voor op Instagram.

Jade Anna nu al klaar met haar puppy: ‘Nieuwigheid is er weer af’

Momenteel is Jade in Amerika bij een festival genaamd Coachella. Door haar aanwezigheid bij dit festival, zijn mensen van mening dat niet omkijkt naar dat beest. Ze heeft dat beest ook nog maar een paar weken, maar haar volgers denken nu das al dat ze klaar mee is. Hoewel het goed zal werken voor haar kijkcijfertjes op YouTube-vlogs, is de nieuwigheid er toch af voor Jade. ‘Nu even geen tijd of zin in de opvoeding van de jonge pup nee alleen voor het fotomomentje. Nieuwigheid is er weer af voor mevrouw.’

Blijkbaar is er een heel leger Nederlandse influencers naar Amerika afgereisd om naar dat festival te gaan. Het valt haar fangirls op dat ze niet omgaat met andere Nederlandse influencers die daar aanwezig zijn. ‘Zo raar dat je niet mengt met de andere meiden die mee zijn, echt heel jammer maar goed ieder z’n ding.’ Blijkbaar voelt mevrouw zich te goed voor die andere kansloze influencers en trekt ze liever haar eigen plannen.

View post on Instagram
 

10 reacties

influencer

“Het valt haar fangirls op dat ze niet omgaat met andere Nederlandse influencers die daar aanwezig zijn”.

Waarschijnlijk wordt ze niet eens herkend door de andere influencers.

Thijs R.

Is ze onder de 16 ? Dan mag ze contact opnemen voor tips en tricks

Milan Knol

Boeiend, ik heb ook wel eens een hond weggedaan omdat hij te groot werd.

Mr. Magic

Af en toe een pup meenemen naar druktes, markt, station is juist goed. Je wilt niet hebben dat je hond in paniek raak als het wat drukker is, omdat hij dat nooit als pup geleerd heeft. Lekker boeiend allemaal. Als je ermee klaar bent gewoon een spuitje laten geven. Daar is niks zieligs aan.

Wel aan de riem

Ze heeft zelf puppy ogen, dus ik wil haar graag uitlaten. Voor € 100,– per keer heppie een vaste klant.

kwaak kwaak

Ze loopt er alleen maar blasé rond om interessant te doen en om duck face foto’s van zichzelf te maken.

Gordon H

Dat stinkbeest wordt op z’n hondjes genomen door jade. Ik hoop dat haar vlucht straks terug naar Nederland per ongeluk naar de gaza-strook vliegt

Plofkip

Dat is ook grappig. Ik ben nu al klaar met de poes van jade anna

Grammatica Politie

“ Door haar aanwezigheid bij dit festival, zijn mensen van mening dat niet omkijkt naar dat beest. Ze heeft dat beest ook nog maar een paar weken, maar haar volgers denken nu das al dat ze klaar mee is “.

Dacht dat jullie een tijdje geleden nog een vacature uit hadden staan voor iemand die de teksten schrijft op jullie website. Ik weet niet wat voor een incompetente middelbare school verlater jullie hebben aangenomen toen die tijd maar voor een klein maar schappelijk bedrag per maand neem ik deze functie graag over.

Natnek

Coachella is voor ho€ren en sl€tten.