Entertainment

Kenneth Taylor krijgt kritiek na interview: ‘Mist die man hersencellen?’

Kenneth Taylor krijgt veel kritiek nadat zijn interview na de wedstrijd tegen FC Twente afgelopen weekend online kwam. "Wat heeft deze jongen op?"

Kenneth Taylor krijgt kritiek na interview: ‘Mist die man hersencellen?’

Jade Anna van Vliet heeft een domme vent aan de haak geslagen, het voetballertje kan nog niet eens een normaal interview afleggen. Kenneth Taylor wordt na de wedstrijd tegen FC Twente geïnterviewd. De interviewer vraagt hem of dit zijn beste wedstrijd van het seizoen was, maar Kenneth had nogal moeite met antwoorden. “Oh, pff… uh zou kunnen, ik heb niet alle wedstrijden op mijn netvlies, ja ik zou het niet weten”, komt er met moeite uit. Gelukkig vindt Kenneth het goed als je van mening bent dat dit zijn beste wedstrijd was. “Als jij dat vindt, dan mag dat hoor.” We vinden het niet, maar toch bedankt.

In de comments van de video van het interview brandde het los. “Het is goed dat die jongens goed kunnen voetballen”, reageert iemand. Een ander denkt dat het voetballertje niet helemaal nuchter is: “Wat heeft deze jongen op?” “Mist die man hersencellen”, vraagt een ander zich af.

View post on TikTok

Het lijkt wel alsof de jongeman aan de verboden middelen zat, wat kwamen de woorden moeilijk uit zijn mond. En dat terwijl die gewoon Nederlands is. Inhoudelijke gesprekken zullen Jade en Kenneth op de bank thuis niet hebben, hadden ook niks anders verwacht eigenlijk. Misschien is dat ook wel de reden dat het ventje nooit in de vlogs te zien is, een normale zin komt er gewoon echt niet uit.

 

Kenneth Taylor neemt de zorg van de puppy niet op zich

Meneer is ook te beroerd om voor de nieuwe hond te zorgen. Jade Anna vertelde dat ze de zorg samen op zich zouden nemen, maar nu Jade naar Amerika is vertrokken en de jonge pup thuis achterlaat, is het toch haar zus Nura die voor dat beest moet zorgen. Er is geen Kenneth in de buurt van dat beest te bekennen.

 

5 reacties

Wim

Is dat een zoon van Melanie suikerbiet?

Rob

Dat onrustige gedrag van Kenneth zien ze bij Jelinek vaker voorbij komen , gelukkig voor hem is de knvb pro Ajax dus hoeft meneer niet na de wedstrijd in een potje te plassen

Vieze joop

De echte vraag is heeft hij de* van Jade Anne opgerekt
Zo ja graag opname of foto’s

Natnek

Natuurlijk is hij olied0m, hij is een voetballer.

Buurman van Jan Roos

Laat Taylor met rust, dik hok Jan Roos.