Duitsland neemt een wet aan die mensen in staat stelt om legaal gemakkelijker ‘van geslacht te veranderen’

0

Duitsland heeft altijd geconcurreerd met Frankrijk. Duitsland kijkt naar de “vrouw” van de Franse president en zegt “Dat kunnen wij beter.

Euronews:

Het Duitse parlement heeft vrijdag een nieuwe wet aangenomen, die de juridische procedures voor het veranderen van namen en genderidentiteit versoepelt.

De ‘Gender Identity Act’ kreeg brede steun van de regerende ‘verkeerslichtcoalitie’ van Olaf Scholz, hoewel de debatten vurig en emotioneel waren.

Het uiteindelijke aantal stemmen was 374 vóór en 251 tegen.

Voor de nieuwe wetgeving – die op 1 november van kracht wordt – hadden mensen die een legale geslachtsverandering wilden, de goedkeuring nodig van twee psychiaters “die voldoende bekend waren met de specifieke problemen van transseksualiteit”.

Een rechtbank zou dan beslissen of de juridische wijziging was toegestaan.

Nu hoeven volwassenen van 18 jaar en ouder volgens de nieuwe wet de autoriteiten slechts drie maanden van tevoren op de hoogte te stellen. Dan is het een eenvoudige procedure om een ​​nieuw geslacht te kiezen uit drie bestaande opties in de Duitse wetgeving.

Advertisement

Veranderingen of ongedaan maken is een jaar lang niet toegestaan.

Voor Duitse burgers tussen 14 en 18 jaar moeten ouders en voogden toestemming geven voor een dergelijke aanvraag om hun voornaam of geslachtsaanduiding te wijzigen.

Als zij weigeren, kan de aanvrager zich tot de familierechtbank wenden om hun toestemming in te trekken. Voor personen jonger dan 14 moeten de ouders of voogden een aanvraag in hun naam indienen.

Als ik Duitser zou zijn, zou ik helemaal klaar zijn met dit talmoedische satanisme en naar Iran vluchten om me bij Het Verzet aan te sluiten.


Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.


Macron beweert ten onrechte dat zijn oudere vrouw geen trannie is

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties