De Franse actrice weigert een aanklacht in te dienen wegens woninginbraak nadat ze erachter kwam dat de verdachten illegale immigranten waren

6

De klacht van Audrey Lamy had van cruciaal belang kunnen zijn bij het veiligstellen van een veroordeling van de drie migrantenmannen die verdacht werden van het plegen van een golf van inbraken. Uiteindelijk werden er twee tijdens het proces vrijgesproken, schrijft T Brooke.

Een Franse actrice bij wie in het zuiden van Frankrijk werd ingebroken terwijl ze aan het filmen was, besloot geen klacht bij de politie in te dienen tegen de daders nadat ze had vernomen dat de verdachten illegale immigranten waren.

Audrey Lamy, wier huis in oktober 2022 het doelwit was, werd tijdens de inval beroofd van verschillende dure sieraden en designerhandtassen, naast het betalen van een rekening van € 18.200 om de schade aan haar huis te herstellen.

Toen echter in 2022 drie verdachten werden aangehouden op verdenking van het plegen van de inbraak, evenals vijftien anderen, ruim drie maanden geleden, zou de 43-jarige actrice ‘in het hart geraakt’ zijn. en besloot geen aanklacht in te dienen.

Volgens het tijdschrift PurePeople

Advertisement
wilde Lamy ‘het laten gaan’ in plaats van verdere aanklachten aan de aanklacht toe te voegen.

Het migrantentrio, die allemaal illegaal in Frankrijk hadden gewoond, stond op 3 april voor de rechtbank van Montpellier terecht wegens de golf van inbraken. De aanklacht omvatte niet de inval in Lamy’s huis.

Van de drie verdachten werden er twee vrijgesproken van alle aanklachten en mochten zij de rechtszaal verlaten. De derde werd veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf en kreeg een verbod van tien jaar om Frans grondgebied te betreden na het uitzitten van zijn vrijheidsstraf.

Het is onduidelijk hoeveel bewijsmateriaal de officier van justitie had verzameld met betrekking tot de andere inbraken en dus hoe belangrijk een klacht van Lamy had kunnen zijn om tot een veroordeling te komen.


Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.


Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
John
John
13 dagen geleden

Ik hoop dat iedere ‘migrant’ erachter komt waar zij woont, en haar een goede beurt geeft. 🍆🍆🍆

Ray
Ray
13 dagen geleden

Die is nu een immigratie magneet.
Lekker slim hè deugen.

Hagar
Hagar
13 dagen geleden

Drop dat mens maar ergens in de Congo.

loekie
loekie
13 dagen geleden

in het hart geraakt

dus elke fransman die niet rond kan komen kan nu naar haar huis en zijn levenspeil op orde brengen; zal ze nog meer in het hart geraakt worden

win win

Frans H
Frans H
13 dagen geleden

Dat is een vent.

Henk
Henk
13 dagen geleden

Inwoners van Dordrecht die dichtbij nog te bouwen azc wonen, komen in aanmerking voor 1000 aan belastinggeld om hun huizen te beveilgen tegen nieuwlanders (ja echt, dit woord hebben spindoctors bedacht om een zo positief gevoel te krijgen van je land omgevolkt te zien worden). Niets te zien hier, vanavond weer braaf voor de buis.