Columns

Jan Roos: De ruzies bij VI worden vermoeiend

jan roos column

Het is weer eens hommeles bij de heren van Vandaag Inside. Johan Derksen noemde een zwarte Fries geen Fries, politiek praatmeisje Merel van Ek schaamde zich dat ze er niets over zei en natuurlijk gaat Wilfred Genee weer het heilige boontje uithangen door van Johan excuses te vragen over zijn opmerking. Het resultaat zal zoals altijd hetzelfde zijn: er komt ruzie, maar geld houdt de boel bij elkaar.

Jan Roos: De ruzies bij VI worden vermoeiend

Zo gaat het al jaren daar. Ze kunnen elkaar niet uitstaan, maar John de Mol koopt het gezelschap weer iedere maand met een prima salarisstrookje. Wat ook wel opvallend is dat de familie De Mol als het even uitkomt zo politiek correct als de pest is, maar als het om centen gaat, maakt het allemaal niet uit. Zo vertelde de Ladyshave dat ome John geen contact had opgenomen na de rel om de zwarte Fries. Dat komt omdat De Mol prima weet dat dit soort relletjes het programma relevant maakt. Dus lekker stil zitten en kijken hoe het ontploft. Hij weet immers heel goed dat hij de heren aan een gouden ketting heeft liggen.

Jan Roos: “Dat komt omdat De Mol prima weet dat dit soort relletjes het programma relevant maakt.”

Wat wel raar is de manier waarop er met zogenaamde gasten gaat in VI. Je zit er aan tafel en binnen no time word je publiekelijk afgeserveerd als je even uit de smaak valt. Er zijn er al ik weet niet hoeveel doorheen gedraaid. Nu hoeft die Merel van Ek niet meer te komen na haar verlate kritiek op de uitingen van Derksen. Het afbreukrisico en de onzekerheid wanneer je in ongenade valt, zal steeds meer mensen doen huiveren om in de show te gaan zitten.

13 reacties

ROttenvOnger vOn hOmelen

Ik gebruik V.I. tegenwoordig als slaapmiddel. Werkt prima!

P L I E N

Je schamen om iets wat je niet hebt gezegd … dat is het Nieuwe Normaal in 2024
Nou ik weet het niet hoor.
Maar één Bavariaantje staat gelijk aan twee boterhammen met kaas en ik heb vandaag grote trek.
Laat het weekend maar beginnen!
Proost allemaal

Zonnepaneel

Hahaha, Plien.
Jij weet ook overal een positieve draai aan te geven. Prettig weekend jij. En Proost!!

Arie*

Johan moet gewoon lekker naar Palestina gaan en neem gelijk een b00ster,met een beetje geluk krijg ook Johan een hersen of hart infarct!

Pfarrer

So etwas sagt man nicht!

Gijs

Het is eerder vermoeiend dat ome Jan haast elke zoveel weken met zijn dronken bakkes de comments probeert uit te zetten.

Natnek

Johan de vaxn@zi!
En n€gers horen niet in Friesland thuis, maar in de dierentuin.

Jan Rodriguez Roos

De commands zijn zo vreselijk, als ik de helft van de onzin hier lees hoor ik het dennis al voorlezen terwijl jan zich dood ergert.

Bart de Raaf

Mag die Merel niet! Doe mij maar een zanglijster

Ron Posthuma

Ik was altijd een trouwe kijker van VI maar nadat Gijp zonodig weer P Paay een schop na moest geven en die Kwalbert Verlinden aan tafel zitten werd het kijken al minder. Zeker als Kwalbert er zat. En nu Merel ook al afgeserveerd wordt kijk ik helemaal niet meer.

Gijs de beffer

Johan is net als m’n hond die d’r zin niet krijgt het begint te jeuken maar het gaat weer als hem aait

Jewe

Mooi stuk waarheid, maar laat die GEIT ook zijn klauwen eens thuis laten om iedere visite fysiek aan te raken en dat om poep en pies gillen te lachen dan hoor de rest van het hele verhaal hoor je niets meer, vreselijk eikel is het. En iedereen beledigen en de nep lach begint weer. Alles voor de miljoentjes.

Tom

Afbreuk ruzie is misschien groot maar alles wat daar in de smaak valt houd er een leuke TV snabbel aan over. Het is voor vele ook een gouden springplank gebleken.