‘Hij stort gewoon neer!’: buurt ziet helikopter van Defensie eng dicht langs huizen scheren

met videoEen vreemd gezicht. Ineens landt er een Cougar-helikopter in een weiland en blijft er uren staan. Nadat die in de ogen van getuigen eng dichtbij huizen komt. De video hierboven toont dat. ,,Ik zie ze hier wel vaker, maar deze had er duidelijk moeite mee.’’

6 reacties

  • Winny lieverst

    2 weken geleden
    Gelukkig is het geen Russische helikopter. Als men de verhalen van de deskundigen op de tv moet geloven staat er een oorlog voor de deur. Er moet meer geoefend worden met het defensie materiaal, dus af en toe heb je zo'n uitspatting vlak bij je huis.
  • Jos Tijhuis

    2 weken geleden
    Marja van Dantzig, wat een domme reactie. Een storing kan altijd optreden, dat gebeurt u ook met uw auto. Hier wordt een voorzorgslanding toegepast en binnen no-time is er een onderhoudsploeg die het euvel verhelpt. Ik zeg, goed getraind, daar winnen we de oorlog mee.
  • Marja Van Dantzig

    2 weken geleden
    Tedje de Vries , ik denk dat jij je nog eens heel erg kan vergissen in mij als persoon. Ik heb geleerd dat je strijdend ten onder moet gaan . Dus in mijn woordenboek komt vluchten niet voor.
  • G. Steege

    2 weken geleden
    Het toestel staat mooi vrij in een weiland. Volgens mij een prima uitgevoerde voorzorgslanding. Zeer indrukwekkend als zo'n machine in je 'achtertuin' landt. En Marja, het is een machine. Machines kunnen nu eenmaal stuk gaan. Oorlog of niet.
  • Tedje de Vries

    2 weken geleden
    Ja want jij bent dan al gevlucht!