ANP
Volledig scherm
© ANP

Gratis af te halen: een motorjas, twee zitverhogers of een hondenfietskar

Lezers helpen lezersIn deze aflevering van ‘Lezers helpen lezers’ valt er vooral veel gratis op te halen, maar er zijn ook lezers die wat zoeken. Oma Wendt, bijvoorbeeld, zou graag verhuisdozen willen krijgen. In deze rubriek helpen mensen elkaar. Vaak met succes.

  1. Reacties op mestproblematiek: ‘Verminder productie voor buitenland, dat scheelt heel veel’
    26

    Reacties op mestproble­ma­tiek: ‘Verminder productie voor buitenland, dat scheelt heel veel’

    ‘Diep respect heb ik voor de biologische landbouw en mensen die waardering hebben voor alles wat leeft en groeit’ en ‘Waar de publieke zenders zorgen voor een oase aan rustige en kwalitatief goede programma’s, brengen de commerciële zenders voor mij een hoop geroeptoeter’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
  2. Reacties op slechter onderwijs: ‘Ouders, aan de slag en leerkrachten, doe uw best om Den Haag wakker te schudden’
    20

    Reacties op slechter onderwijs: ‘Ouders, aan de slag en leerkrach­ten, doe uw best om Den Haag wakker te schudden’

    ‘Vroeger was niet alles beter, maar de degelijke basis was er wel. Maar blijkbaar zijn ‘lentekriebels’ noodzakelijker. Lezen en voorlezen zijn essentieel’ en ‘Volgens mij weet iedereen wel dat niemand in een elektrische auto rijdt voor een beter milieu’: dit zijn enkele reacties van lezes bij het nieus van de dag. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.