Macron’s ‘vrouwelijke vrouw’ klaagt de Franse blogger aan omdat hij hem als man heeft bestempeld

8

Het lijkt erop dat de waarheid over deze kerel eindelijk aan het licht zal komen, aangezien hij feitelijk iemand aanklaagt omdat hij hem heeft uitgescholden omdat hij doet alsof hij een vrouw is.

Eigenlijk zou ik ervan uitgaan dat de waarheid niet aan het licht zal komen, want als dat wel zo was, zou hij deze persoon niet aanklagen. Ze gaan waarschijnlijk valse DNA-testresultaten en allerlei andere valse documentatie presenteren.

Hoe dan ook, het feit van de rechtszaak bewijst dat hij een man is. Ze weten dat deze bewering dat “Brigitte Macron” een vrouw is, op zijn laatste benen loopt, omdat de hele wereld erg boos wordt over de hoax, dus zetten ze een nep-rechtszaak op om te proberen critici het zwijgen op te leggen.

New York Post:

De elegante […] first lady van Frankrijk, Brigitte Macron, staat op het punt de buitengewone stap te zetten om voor een rechtbank in Parijs te verschijnen om een ​​complottheorie te bestrijden – vorige maand versterkt door de Amerikaanse conservatieve commentator Candace Owens – dat ze als man geboren is.

Brigitte, 70, is lange tijd het onderwerp van fascinatie geweest vanwege haar huwelijk met de veel jongere Emmanuel Macron, 46. De twee ontmoetten elkaar in Noord-Frankrijk toen hij een 15-jarige student was en zij zijn dramaleraar was, en trouwden in 2007.

macron met zijn man

Maar nu hebben de wilde beweringen, gedaan door twee vrouwelijke Franse internetbeïnvloeders, dat ze eigenlijk als Jean-Michel Trogneux geboren was en in de jaren tachtig transvrouw werd, Frankrijk geëlektrificeerd.

De Fransen noemen het minachtend onderdeel van de snelgroeiende ‘complosphère’, de wereld van complottheorieën.

Het smaadproces van mevrouw Macron is gepland voor juni, waar ze het zal opnemen tegen de rechtse beschuldigde en freelance journaliste Natacha Rey, die zich verschuilt achter avatars om geruchten te verspreiden dat machtige leden van het Franse establishment de ware identiteit van Brigitte verbergen.

Natacha Rey: Deze arme vrouw is letterlijk gewoon een willekeurig iemand, een van de miljoenen Fransen die deze kerel uitschelden. Ze hebben haar willekeurig gekozen om een voorbeeld te stellen.

Emmanuel Macron heeft boos teruggeslagen op de geruchten en noemde ze ‘vals en verzonnen’.

Hij was ongewoon openhartig en emotioneel over de voortdurende speculaties over zijn vrouw , met wie hij in 2007 trouwde.

“Het ergste zijn de valse informatie en verzonnen scenario’s”, zei Macron tijdens een Internationale Vrouwendag in Parijs in februari, nadat hij het recht op abortus in de Franse grondwet had gegarandeerd.

“Mensen geloven ze uiteindelijk en storen je, zelfs in je intimiteit.”

Vertaling: “Als mijn vrouw haar lul in mijn kont heeft, word ik gekweld door het feit dat mensen denken dat ze een man is.”

Advertisement

De bizarre saga begon in december 2021 toen Rey, 49, een zelfbenoemde freelance journalist, en Amandine Roy, 53, die zichzelf een helderziende noemt, een inmiddels verwijderde YouTube-video maakten als onderdeel van Roy’s online show ‘Mediumsation’, waarin ze beweerden dat Brigitte in 1953 werd geboren als een jongetje genaamd Jean-Michel Trogneux.

Trogneux is de meisjesnaam van Brigitte en Jean-Michel is haar oudere broer.

De complottheorie kwam voor het eerst naar voren in een artikel geschreven door Rey in het extreemrechtse Franse tijdschrift ‘Faits et Documents’ nadat Macron in 2017 voor het eerst tot president van Frankrijk werd gekozen .

De vrouwen beweerden ook dat de eerste echtgenoot van Brigitte Macron, André-Louis Auzière, nooit echt had bestaan. De twee, die van 1974 tot 2006 getrouwd waren, deelden drie kinderen: dochters Tiphaine, 40, en Laurence, 47, en zoon Sébastien, 49. Auzière overleed in 2019 op 68-jarige leeftijd.

Afgelopen zomer oordeelde een rechter in Normandië Rey en Roy schuldig aan smaad. Zowel Brigitte als haar broer hebben afzonderlijke rechtszaken tegen de vrouwen aangespannen. Na hoger beroep kreeg Roy een boete van iets minder dan $ 1.000 en moest Rey ongeveer $ 500 betalen.

Ja, dit is een dubbele rechtszaak. Blijkbaar wil mevrouw Macron meer geld.

Als de mensen die aan de macht zijn een grote hoax hebben die niet wordt bevestigd, en ze je niet zomaar in de gevangenis kunnen zetten omdat je het zegt, schakelen ze deze burgerlijke rechtbanken in, omdat blijkbaar alles kan gebeuren in een burgerlijke rechtbank.

Het fundamentele feit is dat je het recht hebt om machtige mensen te bekritiseren in een westers liberaal systeem. Ze vertellen je dat je dit recht hebt. Je zou dit recht moeten hebben om het systeem te laten werken zoals zij beweren dat het zou moeten werken. In de praktijk heb je dit recht echter niet. Ze hebben allerlei vormen van bescherming tegen ‘haatzaaiende uitlatingen’ in Europa.

Niemand zal geloven dat mevrouw Macron een vrouw is, alleen maar omdat een apenrechtbank zei dat ze een DNA-test hebben. Als deze vrouw die de kerel heeft opgeroepen echter honderdduizenden euro’s aan boetes krijgt opgelegd, zal niemand dat meer in het openbaar zeggen.

Dit soort rechtszaken tegen beschermde politieke uitingen bewijzen eens te meer dat het systeem volkomen nep is. Ze vertellen je dat je verschillende vrijheden hebt, en dan ineens zeggen ze: “Oeps, sorry, eigenlijk niet.”


Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.


Macron beweert ten onrechte dat zijn oudere vrouw geen trannie is

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
8 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
Petra
14 dagen geleden

Dit soort onzin maakt duidelijk waar die transgender agenda vandaan komt.

Pjotr
Pjotr
14 dagen geleden

Et alors? Ik vind het zo laag mensen in hun intieme leven lastig te vallen. De fantasieën die de ronde doen over het koppel Macron zeggen erg veel over de bedenkers ervan, veel meer dan over het koppel waarover de fantastiek gaat.

Frans H
Frans H
13 dagen geleden
Antwoord aan  Pjotr

Jij weet dus niet wat laag is.

Researcher
Researcher
13 dagen geleden
Antwoord aan  Frans H

De complotters maken zich weer belachelijk

Researcher
Researcher
13 dagen geleden
Antwoord aan  Frans H

Nog nooit een lelijke vrouw gezien ? Of zijn dat allemaal transgenders ?

P.R.v.LiLi
P.R.v.LiLi
12 dagen geleden
Antwoord aan  Researcher

😎 🙃

Laatst bewerkt op 12 dagen geleden door P.R.v.LiLi
Researcher
Researcher
13 dagen geleden

Hebben jullie nog nooit een lelijke vrouw gezien ofzo ??

P.R.v.LiLi
P.R.v.LiLi
12 dagen geleden
Antwoord aan  Researcher

Op je bovenstaande repititief ‘trio’-pakketje vragen, ‘t volgende; Ré-Zùrcher:

Pr1mo: ” já w’ hebben al óóííít ‘ ‘n lelijke vrouw(en)’ gezien “…..; 2ecundo: ” maar nog nóóóóíííít zo ‘n lelijke (gezien) als ‘hij_hèm’ ! T3rtio: ” Tot spijt, voor wié ‘t hèm (hèn_hùn) benijdt ” !
Capito ?!

“* Vero Nihil Verius *” 17 IV 2O24 “Au Krieke de Jour !” …. O2:33

Laatst bewerkt op 12 dagen geleden door P.R.v.LiLi