10 juli 2023. Hulpverleners hebben nog geprobeerd Fouad el B. te reanimeren, maar zonder succes.
Volledig scherm
10 juli 2023. Hulpverleners hebben nog geprobeerd Fouad el B. te reanimeren, maar zonder succes. © Bert Jansen/Fotopersburo Bert Jansen

OM zet verdachte van drugsmoord in Eindhoven op opsporings­lijst: 15.000 euro voor gouden tip

Negen maanden na de dodelijke schietpartij aan de Heezerweg in Eindhoven zet het Openbaar Ministerie de mogelijke schutter op de Nationale Opsporingslijst. Wie de gouden tip heeft over Eindhovenaar Misha W., alias ‘Pablo’, krijgt 15.000 euro.

  1. Jongetje (12) overleden nadat hij na voetbalwedstrijd onwel werd: ‘Deze pijn is niet te verzachten’
    PREMIUM

    Jongetje (12) overleden nadat hij na voetbalwed­strijd onwel werd: ‘Deze pijn is niet te verzachten’

    De teamgenoten van 12-jarige Abdul Kader lopen naast de spelers van het eerste elftal van SC Rheden het veld op. Dat speelt deze zondag tegen Colmschate ’33. Thuis. Dat had een normale wedstrijd moeten worden. Maar nu is die beladen. De club herdenkt het verlies van Abdul. Hij overleed op zaterdag 20 april plotseling na een voetbalwedstrijd. Voorzitter Michel Liet kan er nog niet over uit. ,,Het is niet te bevatten dat Abdul er niet meer is.”
    Rheden
  2. Jongen (13) doet ochtend na brand lugubere ontdekking: ‘Pap, er ligt een lijk in de auto’
    PREMIUM
    Met video

    Jongen (13) doet ochtend na brand lugubere ontdekking: ‘Pap, er ligt een lijk in de auto’

    Een nog maar 13-jarige jongen doet maandagmorgen een lugubere ontdekking. In de schuur die zondagavond tot de grond toe afbrandde, ziet hij op de achterbank van een uitgebrande auto een lichaam liggen. Volledig verbrand. ,,Zondag kon je hier over de hoofden lopen, maar niemand heeft dit gezien?’’ vraagt zijn vader Kimball Vollebregt, die de schuur verhuurt, zich vertwijfeld af.
    Berkel en Rodenrijs