Entertainment

Beelden: Marco Borsato durft zich weer in het openbaar te vertonen

marco borsato

Na bijna drie jaar zoeken blijkt Marco Borsato eindelijk een échte hobby gevonden te hebben. Hij rijdt namelijk het hele land door op zijn Harley-Davidson.

Emigratie Marco Borsato

Na bijna drie jaar thuis te hebben gezeten lijkt Marco Borsato daar helemaal klaar mee te zijn. De zaak tegen de zanger zal – naar alle waarschijnlijkheid – pas in 2025 voorkomen. Mede hierdoor schijnt hij zijn zinnen te hebben gezet op een vertrek uit Nederland. Het grootste voordeel voor die smeerlap is dat hij in een ander land aanzienlijk minder herkend zal worden, waardoor hij weer ‘gewoon’ kan gaan leven.

Mensen uit zijn omgeving hebben aan Story laten weten dat hij plannen heeft om te emigreren. Italië lijkt de ideale bestemming voor Marco, hij bezit daar namelijk al een huis, waar hij zichzelf ‘rustig’ kan terugtrekken van alle Nederlandse hectiek. Dan hebben zijn talentloze kinderen er ook gelijk een vakantieadresje bij.

Beelden: Marco Borsato durft zich weer in het openbaar te vertonen

Het motorrijden is een ideale oplossing voor Marco om niet herkend te worden. Op Instagram deelt hij beelden vanaf zijn motor. Hoewel het filmpje redelijk onschuldig is, valt het op dat hij sinds de aankondiging van Jada Borsato haar nieuwe muziek, steeds meer van zich laat horen en zien op social media. Hij heeft zelfs een ‘mapje’ van zijn hoogtepunten aangemaakt op Instagram genaamd ‘HD’, oftewel ‘Harley-Davidson’. Dit filmpje is de eerste die hij heeft toegevoegd aan dit zijn hoogtepunten sinds 2021, hij lijkt zijn hobby dus weer te hebben opgepakt. Toch vinden wij het heel gewaagd dat hij zijn kenteken en dan wel op de video herkenbaar maakt, mochten de pedohunters hem op willen zoeken.

Het zou zomaar kunnen dat Marco zijn best gaat doen om het volk langzamerhand weer voor zich te winnen, zijn plotselinge aanwezigheid op Instagram is in ieder geval ronduit opmerkelijk. Die vieze vent heeft natuurlijk genoeg tijd om het hele land door te rijden. Zijn eventuele emigratie naar Italië kunnen fraaie plaatjes opleveren, dan kan hij zijn Harley-Davidson-video’s delen vanuit dat pizzaland.

7 reacties

Olga

Hoe durft hij

Ali

Marco bolsato

Rob

En weer probeerde RP de commands te veranderen door je te verplichten een account te maken en weer gefaald want er reageerde geen hond . Morgen vast weer een excuus van Dennis dat er problemen met de site waren just like last time . Dennis doe eens iets aan die pop ups over betting advertenties, je bent een half uur bezig om alles op rood te zetten zodat je gegevens niet gedeeld worden met Russische , Saoedische , Chinese en noem ze allemaal maar op data bedrijven. On topic : Marco op een motor … in zijn geval noem je het een fatbike

Natnek

Uiteraard rijdt de viez€rik een harley, ik had niets anders verwacht.
Échte mannen rijden Ducati, Triumph, Aprilia of Kawasaki bijvoorbeeld.

Rico Cheloque

Als parkwachter bij de kinderboerderij?

Andre

Eindelijk, heeft al genoeg geboet, wat nog niet bewezen is. En je bent nog altijd onschuldig totdat het tegendeel is bewezen.

Dedijk

Dit is geen motor maar een driewieler! 😉