X
Volledig scherm
© X

“Er waren zelfs mensen die applaudis­seer­den bij verkrach­tings­scè­nes”: filmvoorstelling in Brussel loopt helemaal uit de hand

UPDATEDe vertoning van de queer film ‘Love Lies Bleeding’ is zaterdagavond helemaal uit de hand gelopen tijdens het Brussels International Fantastic Film Festival (BIFFF). De film werd zelfs even stilgelegd nadat “homofobe opmerkingen” vanuit het publiek ontaardden in “een vechtpartij”.

16 reacties

  • edouard hendrix

    2 weken geleden
    Als een film je niet bevalt, ga je er niet naar kijken. Als je toch gaat, dan hou je zoals dat in een bioscoop de regel is, je mond. Kun je het echt niet uithouden, dan verlaat je in stilte de zaal. Thuis, via de sociale media of de pers, kun je lucht geven aan j eventuele verontwaardiging. Zo simpel is dat, toch?
  • Ben Detrez

    2 weken geleden
    Opvoeding is ver zoek bij sommigen.
  • René Van Havere

    2 weken geleden
    Ik probeer nog te begrijpen dat er anno 2024 , 21e eeuw mensen zo bekrompen van geest zijn dat ze problemen hebben met holebi's. Maar aub , blijf dan op zijn minst weg van films met dit thema. Kan unia zich hier niet burgerlijke partij stellen ???
  • Bart Verwegen

    2 weken geleden
    Toch erg dat er mensen bestaan die speciaal naar iets gaan kijken wat hen echt niet aanstaat, enkel en alleen om andere mensen iets in de weg te leggen.
  • Tamara Timmermans

    2 weken geleden
    Hoe ziek ben je als je daarvoor applaudiseert. En wauw.. 'vuile lesbiennes' en 'bah' . Ik hoop oprecht dat deze mensen hiervoor worden gestraft. Ongelofelijk dat dit anno 2024 nog kan.