Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Reacties op steun aan Israël: ‘Het is Netanyahu die het weer voor elkaar krijgt’

‘Gun Joost Klein zijn feestje en staak de oproep om het songfestival te boycotten.’ En: ‘Waarom wordt Israël wel geholpen om vijandige drones en raketten uit de lucht te schieten, terwijl Oekraïne die luchtsteun niet krijgt?’ Dit zijn de reacties van lezers op het nieuws van maandag 15 april. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

33 reacties

  • A.M Lai

    13 uur geleden
    @Joop Smits: Israel schendt het oorlogsrecht in Iran? Wat te denken van de mensenschendingen die Iran zelf pleegt? Richting bijvoorbeeld ongesluierde vrouwen? Helemaal eens met de reactie van Hans Knies. Romijn
  • Hans Knies

    5 dagen geleden
    Oorzaak en gevolg, niemand (bijna) heeft het over wat er 7-10-2023 gebeurt is. de meeste hebben het over het gevolg hiervan. ik denk als je voor hebt om je buurman/vrouw wil vernietigen en je laat dat weer zien 7-10-23 dan loop je het risico dat de buren reageren, de manier waarop daar kan je het over hebben naar een reactie komt er. Dan moet je niet klagen als het zeer doet. Dat Iran dit graag wil en stimuleert maar ja voor Iran het het ver weg. Hamas moet stopen en een 2 staten oplossing!!!!
  • Marja Schreuder

    1 week geleden
    Netanyahu, trekt zich van niets en niemand iets aan. Moord een heel volk uit en krijgt nog steun ook. Elke politieke leider zou zich moeten schamen om Israël te blijven steunen. Onbegrijpelijk, werkelijk onbegrijpelijk hoe het mogelijk is dat Netanyahu gewoon een volk uit kan moorden en nog steun krijgt ook. Walgelijk gewoon.
  • Nicolaas Bee

    2 weken geleden
    Het Westen met ondermeer politici in Den Haag heeft door haar wisselvallige optreden heel veel leed berokkend aan haar bevolking en die van andere landen. De politici uit het Westen hebben maar 1 belang en dat is eigenbelang die vooral wordt vergoed door mulitnationals. Deze mulitnationals hebben baat bij chaos en verderf in de wereld. Om deze reden worden sommige gevolgen van twisten opgepakt, maar worden de oorzaken in stand gehouden.
  • Mm Slothouber

    2 weken geleden
    Het collectieve Westen moet zich gaan realiseren dat het niet meer de heer en meester over andere volkeren kan zijn. Die tijd is echt voorbij en wordt alleen maar versneld door helaas alle (oorlogs)ellende in de wereld. Hoe kortzichtig kan de EU/ NATO zijn om "even" Rusland te verslaan. Een politiek systeem opdringen aan landen met een hele andere visie op het leven en cultuur gaat niet. Waarom moeten zij per se ons systeem volgen. De oorlog in Oekraïne/ Midden-Ooosten had voorkomen kunnen worde
  1. Reacties op verdwijnen zonnepanelen in Den Bosch: ‘Vinden we milieu en klimaat echt belangrijk?’
    11

    Reacties op verdwijnen zonnepane­len in Den Bosch: ‘Vinden we milieu en klimaat echt belangrijk?’

    ‘Wat is belangrijker: het klimaat of hoe een huis er aan de buitenkant uitziet? En de buitenkant wordt door zonnepanelen slechts miniem veranderd’ en ‘De Notre-Dame in Parijs wordt binnen vijf jaar helemaal opgeknapt voor 800 miljoen euro. Opening in december. Moest ik zomaar aan denken’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.