Pages

Subscribe Twitter

maandag 15 april 2024

Meest energiezuinige koel-vriescombinatie

Samsung lanceert zijn nieuwe energiezuinige en extra brede koel-vriescombinatie in Europa. De extra brede koel-vriescombinatie heeft EU energielabel ‘A’.

Het is voor het eerst dat een extra brede koel-vriescombinatie van Samsung een Europees energielabel ‘A’ heeft gekregen. Vergeleken met het voorgaande extra brede model is het energieverbruik maar liefst 55,9 procent lager. Vooral de nieuwe AI Inverter Compressor[2] speelt een belangrijke rol bij het behalen van het Europese A-label.
 
De slimme AI Inverter Compressor is efficiƫntier dankzij geavanceerde technologie. Door de draaiende onderdelen te vergroten, heeft de compressor meer kracht, waardoor hij langer kan werken met minder energie. Daarnaast maakt de compressor tot vijf keer minder geluid dan oudere modellen[4].
 
Met de energiebesparende modus in SmartThings Energy kan het energieverbruik met nog eens 15 procent worden verminderd. Gebruikers kunnen makkelijk het energieverbruik inzien, en er wordt zelfs een inschatting van de maandelijkse elektriciteitsrekening gemaakt. Als het verbruik deze inschatting overschrijdt, kan SmartThings Energy proactief energie besparen[7]. Bovendien kan het de snelheid van de compressor en de ontdooifrequentie optimaliseren op basis van gebruik en omgeving, zodat het eten langer vers blijft.
 
Om de voordelen van een brede koelkast nog verder te benutten, heeft Samsung zijn SpaceMax™-technologie toegepast. De koelkast heeft dunne wanden met goede isolatie zodat er meer inpast, terwijl de temperatuur constant blijft. De extra opslagruimte heeft geen invloed op de buitenkant van de koelkast, wat voor meer ruimte in huis zorgt.

De koelkast heeft een strak ontwerp, met vlakke deur met verzonken handgreep, waardoor hij perfect in moderne huizen past. Gentle Lighting regelt de helderheid van het licht en voorkomt schitteringen.

De energiezuinige extra brede koel-vriescombinatie zal in drie verschillende modellen verkrijgbaar zijn (538L, 508L en 458L - afhankelijk van de regio) en wordt gelanceerd in Europa, het GOS, het Midden-Oosten, Latijns-Amerika, Zuidoost-Aziƫ, Canada en Afrika.

0 reacties:

Een reactie posten