Frimpong hoort woorden van Noa Vahle: 'Zeg het nog eens, zeg het nog eens!'

15 april - 08:28 Laatste update: 08:58
16

Jeremie Frimpong is door het dolle heen na het kampioenschap van Bayer Leverkusen. De Nederlandse wingback maakt voor de camera van Viaplay duidelijk dat hij gaat genieten van deze uitzonderlijke prestatie.  

Bayer Leverkusen wist zondag met 5-0 te winnen van Werder Bremen en is daardoor zeker van het kampioenschap van Duitsland. Frimpong kan alleen maar genieten als verslaggeefster Noa Vahle die woorden voor het eerst uitspreekt richting hem. "Zeg het nog eens, zeg het nog eens!", klinkt het.

"Het is een ongelofelijk moment", doelt Frimpong op het allereerste kampioenschap voor Leverkusen ooit. De ploeg van trainer Xabi Alonso is na 43 wedstrijden nog altijd ongeslagen. "Alles wat ik kan zeggen is dat het ons gelukt is. We gaan er allemaal van genieten."

Na het duel bestormden de fans van Leverkusen het veld. Frimpong hoopte het vast te leggen, maar kwam daar snel van terug. "Ik wilde alleen mijn telefoon pakken buiten om live te gaan op Instagram. Maar buiten, nooit meer. Je kreeg geen adem. Er waren te veel mensen", aldus de Oranje-international.

Naast de Bundesliga is Leverkusen ook nog ongeslagen in de Europa League en de DFB-Pokal. Frimpong heeft goede hoop op de treble, maar wil eerst genieten van het kampioenschap."We zitten nog in de Europa League en de DFB Pokal, maar wat we hebben gedaan in de Bundesliga is ongekend. We zijn nog steeds ongeslagen. Wat kan ik zeggen? We doen het zo goed."