Vernederende ingreep bij Feyenoord voor de bekerfinale?

14 april 2024, 17:17   Bijgewerkt: 14 april 2024, 21:53
Foto: © Imago

Kees Kwakman verwacht niet dat Santiago Giménez zijn basisplaats bij Feyenoord is kwijtgeraakt. De spits verkeert al langere tijd in een vormdip en kon zondag tegen Fortuna Sittard (0-1 zege) opnieuw niet imponeren. Het zou Kwakman verbazen als Giménez in de eerstvolgende wedstrijd, de bekerfinale tegen NEC, op de bank moet plaatsnemen.

“Om Giménez nú te gaan wisselen, voor zó’n wedstrijd, dat kan ik me niet voorstellen”, aldus de analist van ESPN. “Dan had hij het al eerder moeten doen. Maar goed, er komen nog vier trainingen aan, misschien speelt Ueda de pannen van het dak. Dat kan nog.” Giménez had zondag slechts zestien balcontacten en kreeg nauwelijks kansen om te scoren.

Artikel gaat verder onder video

“Het ligt niet alleen aan Giménez, natuurlijk niet. Hij moet ook bediend worden”, stelt Kwakman. De buitenspelers van Feyenoord speelden Giménez in totaal acht keer aan. “Ja, maar het gaat ook over de spelers achter hem, zoals Timber, Stengs en Wieffer. Maar het ligt ook aan Giménez zelf. Hij moet proberen meer mee te doen met het veldspel. Dat kan hij nog steeds ontwikkelen. Hij is nog jong.”

“We verwachten veel van hem, maar dat mag ook wel van een spits van Feyenoord die het voor de winterstop zo goed gedaan heeft. Dan kijken we met ietwat andere ogen naar je. Daar moet hij mee omgaan”, vindt de oud-voetballer. “Ik heb het idee dat hij mentaal wel goed in elkaar zit, maar het blijft de vraag hoe lang Slot hem nog het vertrouwen geeft.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Feyenoord-aanwinst Hadj Moussa neergesabeld: 'Weggegooid geld'

Kersverse Feyenoord-aanwinst Anis Hadj Moussa krijgt kritiek. "Ik heb ook nou eens negentig minuten lang op Hadj Moussa zitten letten. Dat wordt helemaal niks."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rudolf21
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Volgens mij is Gimenez meer een ding bij ESPN dan bij Feyenoord.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zolang Udea niet gaat bewijzen dag hij 1e spits zou moeten zijn, gaat die wissel ook niet komen. Ueda brengt minder dan Gimenez.

gtsb
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Espn is weer aan het zoeken . Ik zeg niet dat hij goed is op het moment . Maar hij krijgt ook gewoon kut ballen. En zoals in deze wedstrijd wordt er ook weinig in zijn voordeel gefloten bij duels. Hoe vaak hij wordt vast gepakt is echt niet normaal.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen