112-nieuws | Bestelbus in vlammen - Fietser gewond na val

De bestelbus vloog tijdens het rijden ineens in brand
© Regio15
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van zondag 14 april.

Fietser gewond na val

Bij een val is een fietser gewond geraakt op de Oudelandstraat in 's-Gravenzande. Na het ongeval werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Uiteindelijk is het slachtoffer met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Bestelbus in vlammen

Op de Rijksstraatweg in Wassenaar is zondag een auto in de brand gevlogen. Tijdens het rijden kwamen er ineens vlammen onder de motorkap vandaan. De bestuurder kon het voertuig op tijd verlaten, waarna de brandweer de brand bluste.

Kettingbotsing op Utrechtsebaan

Op de Utrechtsebaan (A12) in Den Haag zijn zondagmiddag drie auto's op elkaar gebotst. Dat gebeurde rond 13.30 uur, ter hoogte van de oprit bij Voorburg. Het ging mis op de rijbanen richting het Prins Clausplein. Drie rijstroken werden afgesloten, meldt de ANWB. Achter het ongeluk stond mensen ruim een half uur in de file.

Auto's botsen bij Rijswijk

Op de A4 bij Rijswijk zijn zondagochtend rond 10.15 uur twee auto's op elkaar gebotst. Dat gebeurde op de snelweg richting Den Haag en Amsterdam. Na het ongeluk werden twee van de drie rijstroken ter hoogte van zalencentrum Event Plaza afgesloten. Dat leverde tot een half uur filerijden op.
Ongeluk op A4 bij Rijswijk
© Regio15
Er werden twee ambulances naar het ongeluk gestuurd. Hoe de inzittenden van de personenauto's eraan toe zijn is niet bekend. Politievoertuigen zorgden voor een veilige afzetting. Rond 11.10 uur werden de twee rijstroken weer vrijgegeven.