Nieuws

112 Nieuws: Motor en bestelbus botsen bij Steenwijkerwold | auto over de kop op N35 bij Enschede

In dit bericht houden we je op de hoogte van het laatste 112 nieuws in Overijssel. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven van zondag 14 april in onze provincie.

16:30 uur | Motor botst met bestelbus bij Steenwijkerwold

Bij een aanrijding bij Steenwijkerwold zijn vanmiddag een bestelbus en een motor op elkaar gebotst. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Hesselingendijk en de A.F. Stroïnkweg. Op de motor zaten twee personen, van wie ééntje vermoedelijk gewond is geraakt aan het been. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Vermoedelijk is een voorrangsfout de oorzaak van het ongeluk.
Gewonde bij botsing tussen busje en motor bij Steenwijkerwold
© Compact Media

06:45 uur | Auto over de kop op N35 bij Enschede

Een automobilist is vanochtend rond 6:45 uur op de N35 bij Enschede met zijn voertuig over de kop geslagen. De auto raakte tussen de Oostweg en Enschede-Zuid van de weg. Beide weghelften werden een tijdlang afgesloten vanwege de ravage. De bestuurder is ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet meer naar het ziekenhuis.
De man moest echter wel mee naar het bureau, omdat uit de blaastest die de politie bij hem afnam bleek dat hij onder invloed van alcohol was. Op het bureau is verder onderzoek gedaan.
Auto over de kop op N35 bij Enschede
© Dennis Bakker

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.