Entertainment

Mark Rutte gaat niet meer naar VI: ‘Dat vind ik niet sympathiek’

Mark Rutte

Mark Rutte is niet van plan om ooit nog aan te schuiven aan tafel bij Vandaag Inside. Dat laat de demissionair premier weten aan politiek verslaggever Jaïr Ferwerda.

Mark Rutte gaat niet meer naar VI: ‘Dat vind ik niet sympathiek’

Waarom eigenlijk niet? “Ik vind het sympathiek als je allemaal gasten hebt, om na afloop even te blijven hangen. Maar ze springen meteen de auto in en zijn weg, dat vind ik niet sympathiek”, aldus Mark Rutte. “Ik zit er niet op te wachten om op schoot getrokken te worden.” Toch is meneer van mening dat een nette afsluiting erbij hoort.

Heeft de beslissing van Mark Rutte stiekem iets te maken van de uitspraken van Johan Derksen over Kamerlid Habtamu de Hoop? “Nee”, zegt hij daarover. De demissionair premier is overigens ook niet van plan om aan te schuiven bij talkshow Op1. “Je moet je niet vergissen, die talkshows Op1 en zo, daar kijkt niemand meer naar. Dus je moet ook wel. Daar kijken nog maar een paar honderdduizend mensen naar. Dus dat is voorbij. Dus dan denk ik – en dat is niet erg: die formule is uitgewerkt.”

Johan Derksen: ‘Ik ben er klaar voor om minister-president te worden’

Johan Derksen wil dolgraag het stokje van Mark Rutte overnemen. Dat vertelde hij onlangs in een teaser van VI. Als Wilfred Genee voorstelt om de oude man te betrekken voor de rol van (in)formateur bij de formatie, reageerde de Snor: “Ik ben wel een beetje teleurgesteld en ook wel een beetje gepikeerd dat ik overal voor gepasseerd wordt. Misschien dat ze nog bellen voor de rol van minister-president? Ik ben er klaar voor. Ik doe het voor het land, ik doe niets voor mezelf.”

De kans is dan in ieder geval klein dat Johan Derksen in de Tweede Kamer gaat samenwerken met Laurens Dassen, partijleider van Volt. “Ik vind die jongen een vervelend en irritant snotneusje.”

13 reacties

WegmetRutte

Rutte heeft VI en OP1 niet meer nodig voor zijn carriere. Hij zit plichtmatig zijn tijd uit totdat hij NAVO baas wordt. Daarna heeft hij Nederland ook niet meer nodig. En weg is hij, ons achterlatend in een land in puin (geen woningen, teveel asielzoekers, tekort aan leraren, verplegend personeel, mensen die echt iets kunnen).

Jaap Knasterhuis

Grote vraag is wie wordt de volgende pm van Nederland?

Wendy

Het enige waar Rutte heen moet, is naar de gevangenis.
Voor de rest van zijn leugenachtige leventje!

Moeder Theresa

Inderdaad. 14 jaar niks bijgedragen aan ontwikkelingshulp – tenminste .. Niet genoeg bijgedragen.
Met meer stabiliteit, onderwijs en kansen op werk en een inkomen in het thuisland zouden héél veel asielzoekers geen asielzoeker worden.
Laten we daarover eens een actieplan maken.

Scooby Doo

Niet meer in de politiek en niet meer langs af. Geen kanskaart maar rechtstreeks door naar de gevangenis. Er liggen daar heel veel zeepjes op de grond. Na 20 jaar Nederlanders genaaid te hebben, wordt het nu andersom. De grote monden onder ons die iedereen dubbel vouwt, wie gaat Mark Rutte dubbel vouwen en vol pompen? (Ik niet, speel altijd met mijn satisfyer)

heilig b00ntje

Je goede naam gaat boven alles. Ik steun Mark.

Gino

Wanneer wordt deze landverrader eens opgepakt en berecht? Bizar dat hij ongestraft wegkomt ,laat maar weer zien hoe corrupt alles is.

San

Psychopaat Rutte die Nederland om zeep heeft geholpen , massamoordenaar !!

James

Wat is Mark is een vat met zoutzuur?
De beste oplossingen.

Kebebe

Ook hier liegt hij weer, maar dat zijn we gewend van hem

Jeroen Komplot

zij hebben die reptiel gewoon door, rutte is ineens heel emotieloos geworden , hij is overgenomen door de aliens!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dondo

Schele idioot jij hoort aan een galg leugenaar pdychopaat

Natnek

Rutte zou gelyncht moeten worden.