Entertainment

Lee Towers reageert op VI-grappen: ‘Ze moeten respect voor mij hebben’

Lee Towers

Lee Towers heeft gereageerd op de grappen die over hem worden gemaakt bij het televisieprogramma Vandaag Inside. De zanger kan de ‘grappen’ niet waarderen, zo laat de man weten in gesprek met De Telegraaf. Sterker nog: meneer zou er zijn 'achterste mee afvegen'.

Lee Towers reageert op VI-grappen: ‘Ze moeten respect voor mij hebben’

“Die jongens zijn zo respectloos”, aldus Lee Towers, die aangeeft dat het voor hem geen verrassing is dat hij wordt gekwetst door Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee. “Dat is hun verdienmodel weet je, ze gooien iedereen voor de bus. En dan zitten ze nog te geinen ook.” Lee denkt niet dat de heren zich ondanks zijn uitspraken zullen aanpassen. “Ze hebben geen respect, maar ze gooien elkaar ook voor de bus hè”.

De grote Lee Towers is van mening dat de heren van VI hem meer moeten waarderen. “Al is het maar om mijn staat van dienst”, vertelt hij. “Ik heb geen kapsones. Maar ze mogen voor mijn status, wie ik Nederland ben, best een heel klein beetje respect hebben.”

René van der Gijp: ‘Lee Towers is echt zo blij met zichzelf’

René van der Gijp zag dat Lee Towers eerder deze week aan tafel zat bij Op1. De analist zag het zangertje geëmotioneerd praten over zijn carrière. Lee gaf aan dat zijn gezondheid zijn carrière in de weg staat. “Ik heb tien jaar geleden een rugoperatie gehad, waarbij mijn zenuw is beschadigd. Ik liep dus al lastig en kreeg daarna heupproblemen. Ook brak ik mijn hand. Op een gegeven moment moet je rationeel zijn en zeggen: het is mooi geweest.” Toen burgemeester Ahmed Aboutaleb hem toesprak, werd Lee emotioneel.

Daar kon René van der Gijp hard om lachen. “Ik wilde er niet over beginnen, maar ik heb gisteren weer even naar Lee Towers zitten kijken. Die man is echt zo blij met zichzelf”, lachte hij.

31 reacties

Halal hamlap

Hamas vriend Johan Derksen kan helemaal niet tegen een grap of kritiek .

Regilio fri(tuur)

Ik zou Johan wel eens willen fistfucken.
(M) *

Vieze Joop

Lee towers is de grootste rat uit Rotterdam

CO2 slurpende vingerplant

Ik vind het altijd klote als iemand iets klote vind.

Dordt Wody si tronen bluun

Ik heb respect voor iemand die zelf inziet dat hij zijn beste tijd heeft gehad.

Fan van Frank Masmeier

Dat kan allemaal wel wezen.
Frank Masmeier verdient óók een heleboel respect.
En over Frank Masmeier is natuurlijk allang een hoop gezegd en gezwegen
Misschien kan hij maar eens aan de bar bij VI komen zitten.
Ze zijn nu dan wel een beetje racistisch en alles maar als dat is gaan liggen denk ik dat Frank Masmeijer wel een fris gezicht is tussen die oude sleetse knarren

Andre Hazes

Die kakkies hebben geen humor.

Niek70

Lee is gewoon een aardige man! Laat die man met rust, laat Rene naar zichzelf kijken. Beetje van die oneliners en dom lachen. Verder komt hij niet!

Leen

Lee schreef geen eigen liedjes, speelde geen instrumenten en kon eigenlijk alleen maar redelijk monotoon de liedjes van anderen zingen. Daar verdiende hij behoorlijk goed mee, met dat beperkte talent dat hij had. Wat zit hij nu te zeuren over respect terwijl hij gelukkig moet zijn met de kansen die hij gehad heeft, voor iemand die eigenlijk weinig kan.

Pim Jacobs

Haha ouwe kraanmachinist met z’n gouden microfoon

Hans Worst

Weet nog goed dat Leen 10.000 euro vroeg voor een optreden voor het sophia kinderzieenhuis in rotterdam Leen is er alleen voor Leen riep ooit ik ga nooit in de arena optreden stand er een maand later echt een nagemaakt en je kan inderdaad niet meer zongen

Bart Smeeds

de man is oud kapot en emotioneel, dat is normaal

Nico D.

met zo weinig stem, zoveel bereiken

Leen Huizer

Ik heb geen gevoel van humor, en zelfspot.

Suzanne

Ik snap niet dat Matthijs van Nieuwkerk van de tv moet als bij deze mannen alleen maar stront uit hun mond komt. Lee Towers heeft gelijk totaal geen respect.Matthijs was gewoon een perfectionist. Dit zijn mannen die nooit volwassen zullen worden.

Bert Lagerweij

Gijp is schorem van de straat.

Bert Lagerweij

Gijp is een zielig hoopje mens.

Van Wassenhove Patrick

Je begrijpt bijna geen enkel woord van wat hij zingt

Van Wassenhove Patrick

Je verstaat bijna geen enkel woord van wat hij zingt

F.

Ik krijg altijd het idee dat deze mannen het woord respect niet kennen en die Rene v/de Gijp moet eens in de spiegel kijken aangezien hij juist zichzelf heel grappig vindt .

Geertje

Het niveau van Renée en Johan is ver beneden pijl.
Ze kunnen geen respect voor anderen hebben.
Weten ze wel wat dat is?
Ze moeten maar gauw van de buis

Geertje

Renée lacht alleen maar om z’n eigen gore grappen.

Betsie

Wat denkt Renee wel niet van zich zelf.
Hij zit om zijn eigen domme grappen te lachen.
En verder een goed gesprek voeren daar is hij te dom voor.

Natnek

Niet zo j@nken, ouwe kraanmachinist.

Helena

Wat een respectloze kerels zijn Johan en Rene . Rene is is er ook nog vreselijk dom bij .Lachen en gieren om alle dommigheid die hij eruit kraamt .Maar ja als je daar de nodige Euro’s voor in je zak kan steken om andere mensen af te zeiken ben je een grote galbak.
Er zijn gelukkig nog mensen die respect voor elkaar hebben en anderen kunnen waarderen voor wat ze doen voor een ander . Daar is Lee Towers er één van.

Jenny

Deze man moet stoppen is echt acosiaal over andere

trudybasoski103@gmail.com

Dat Lee zijn reputatiie om te respecteren vind, okee. Maar ik spreek nu alleen voor mezelf,ik ben een vrouw van 65 heb ook jaren keihard gewerkt als slager, Maakte ook zo,n 75 uur in de week. Buiten mijn reistijden om van soms 2 uur per dag heen en terug. Verdiende toen nog geen 5 % van wat hij had of heeft. Maar RESPECT heb ik ook nog nooit gehad en,/of gekregen. Dat kan je afdwingen. Althans dat vind ik.

Eko Lehmann

Veel muzikale onbenullen denken dat de song “You never walk alone” van de kraanmonteur was. maar niets is minder waar. Het You’ll Never Walk Alone is een lied geschreven door Richard Rodgers en Oscar Hammerstein II voor de musical Carousel uit 1945. Later is het meer bekend geworden door de Engelse Gerry and the pacemakers. precies zoals het hoort. kunst ven het weg laten. Geen opgeblazen arrangement.

hendrik Janssen

met muziek na zingen van andere kan je toch ver komen blijkbaar.

m,maurik

wat is het toch makkelijk om anderen af te kraken en belachelijk te maken zoals deze 3 “heren doen”. en ook in onderstaande commentaren.
doe eens aardig over anderen:-)

Brabant

Snap niet dat mensen naar VI kijken.