Entertainment

Sophie Hilbrand reageert op kritiek: ‘Ik ben even uit de dood ontsnapt’

Sophie Hilbrand

Sophie Hilbrand heeft gereageerd op de kritiek die ze onlangs kreeg van ene Tamara Elbaz en Maria Tailor in de podcast ‘Geen Filter’. Gezegd werd dat de presentatrice eruit ziet dat ze twintig jaar geleden al is ‘gestorven en aan het ontbinden’.

Sophie Hilbrand reageert op kritiek: ‘Ik ben even uit de dood ontsnapt’

“Af en toe maak ik een screenshot, en die stuur ik dan naar mensen”, vertelde Tamara Elbaz in de podcast. Maria Tailor, ‘bekend’ van ‘The Real Housewives of Amsterdam’, haakte daarop in. “Waarom zie je er zó uit? Het is niet nodig om er zo uit te zien toch. Ik ben misschien een beetje en karikatuur, maar ik zie er wel representatief uit. En Sophie Hilbrand ziet er uit alsof ze al 20 jaar geleden is gestorven en aan het ontbinden is. Ik kan er niks beters van maken.”

Onder anderen Jim Bakkum en Richard Groenendijk konden hun oren niet geloven toen ze hoorden wat er werd gezegd over Sophie Hilbrand. “Dit is niet oké. Het is kinderachtig en laag”, zei Jim. Richard Groenendijk noemde het ‘ontzettend onaardig en onnodig’. “Wat een nare vrouwen zeg.”

‘Ik krijg zelf ook honderden berichten per dag over mijn uiterlijk’

Ondanks de kritiek besloot Sophie Hilbrand om Tamara Elbaz en Maria Tailor uit te nodigen in ‘Sophie & Jeroen’. Ze leert ons dat ze zogenaamd niet gekwetst is. “Ik ben even uit de dood ontsnapt om hier te zijn”, grapt ze zelfs tegenover de twee. Elbaz noemt haar uitspraken ‘niet handig’ “Ik snap nu, als ik het terugkijk, dat het best wel onaardig is overgekomen. Ik krijg zelf ook honderden berichten per dag over mijn uiterlijk. Ik ga er gemakshalve vanuit dat iemand anders er ook zo in staat.”

Maria Tailor heeft ook wat te melden. “Ik vond achteraf dat we eigenlijk gewoon een fout hadden gemaakt”, vertelt ze. “Wij hebben hier ook over gesproken en ik heb ook gezegd, ik weet niet of het nu de bedoelingen is dat wij een vrouw afvallen. We roasten elkaar graag, maar ik vind dat we de fout in zijn gegaan dat we het over een andere vrouw hebben gehad.”

12 reacties

K

Vrouwenpower

Scooby Doo

Ik wist niet dat een lijk een traantje kon laten, voor een voormalige corrupte advocaat.

Spekpeter

Zij lijkt ‘n beetje op m’n oma na drie mislukte faceliften en ‘n auto ongeluk

Saloondeur Punani

Leuk geprobeerd, maar nu let iedereen nog maar op haar rimpels.

Arie *

Ach daar is die gesmolten keutel weer ,ze lijkt wel 75.

Het linksche spook

Had DJ Madman daar niet een liedje over

Denise Hollewijn

Ze hebben gelijk.
Heeft Sophie een levenlang héél veel gerookt? Of heeft Sophie een levenlang héél veel onder de zonnebank gelegen?
Maar t klopt niet

Theo de Grote (28cm)

Ik zal dit mormol echt met alle liefde helemaal dubbel vouwen in bed, echt elk gat zal grondig en langdurig gebruikt worden inclusief haar neusgaten. Elk gat zal volledig afgevuld worden met warme mannenpap. Haar po€p spetters zullen tot twee meter hoog op de muur zitten. Ze zal weken wijdbeens door het leven gaan en een maand lang extreme pijn ervaren bij het lopen, niezen en als ze zit te bouten.

Anke

Welkom in de échte wereld. Melk komt van de koe, niet uit een pak. Appels groeien aan een boom, niet in een kartonnetje. En vrouwen zien er op latere leeftijd zo uit, niet volgespoten met Botox of andere troep.

Natnek

Zij ziet er ook uit als een zwerver.

Rukkertje Sterre (aka Rukkertje Rondje tegenwoordig)

Ach, al is ze links; het is geen onaardige vrouw. Zak over de kop vlag in de hand en plompzakken voor het vaderland!

Monique

Ik kan er maar een ding over zeggen. Die twee vrouwen , de een noemt zich een karikatuur, wat een zelfkennis, zijn compleet leeg van boven. Leeghoofdig noemen ze dat.
En niet van elkaar te onderscheiden. Weinig karakteristieke zelfde plastic koppen. Dat is mooi