Entertainment

Realitysoap van Gordon maakt geen kans: ‘Geen kijkers meer’

gordon

Gordon is uit op geld en heeft hoop dat hij met zijn belabberde comeback in de muziekwereld, ook een comeback kan maken met een realitysoap. Mensen zitten hier he-le-maal niet op te wachten, sterker nog: ze zullen wegzappen! Onlangs was Gordon te gast bij Chateau Meiland VIPS en wat was het een dieptepunt, het is bijna zielig voor de Meilandjes.

Gordon Chateau Meiland VIPS

Dat het een dieptepunt was, was ook wel te merken aan de kijkcijfers van het programma. Nu werd het programma van de Meilandjes sowieso al niet heel goed bekeken, Gordon maakte het er in ieder geval niet beter op. De aflevering met Patty Brard is zelfs meer bekeken met ruim 1,2 miljoen kijkers. De aflevering van Gordon had maar een treurige 706 duizend kijkers. Hij is dus niet meer een winnende factor in het televisiewereldje, dat kan hij maar beter over laten aan zijn ex-collega Gerard Joling! Toch zou Gordon weer zijn eigen programma krijgen..

Realitysoap van Gordon maakt geen kans: ‘Geen kijkers meer’

Ja, je leest het goed, Gordon komt wéér met een nieuw programma. Hij heeft zelf nog niet doorgehad dat het de afgelopen jaren niet zo goed heeft gewerkt. Zelfs Tina Nijkamp heeft er geen vertrouwen in en heeft ook eigenlijk geen idee wat hij zou moeten doen. Het is ook wel toevallig dat Gordon met een soap aankomt als het net bekend is gemaakt dat Gerard er ook een gaat maken! Niet erg origineel als je een comeback wil maken. Zal Gordon te weinig geld hebben op zijn bankrekening en volgt hij daarom het pad van Gerard? De sympathie zal zeker meer naar Gerard gaan, die heeft een stabiel leven en heeft over het algemeen gevoel voor humor, dat is niet iets wat Gordon met zekerheid kan zeggen. 

 

14 reacties

Danny

Misschien dat mensen kijken als hij beloofd in de laatste uitzending zelfmoord te plegen. Dat zou ik best willen zien

Kapot. Alles is kapot

Commenses weer kapot?

Hankok

Één ding is zeker en dat is dat Gordon beter niet n a a k t in zijn nieuwe koffiebar kan verschijnen als de gordijnen open zijn want er zijn in Nederland allerlei w e t t e l i j k e en sociale normen met betrekking tot n a a k t h e i d in openbare ruimtes. Zo kan het bijvoorbeeld aan stoot gevend zijn voor voorbijgangers en klanten en het kan leiden tot onbegrip en j u r i d i s c h e probleempjes, zoals bijvoorbeeld o v er t r e d i n g van de openbare z e d e l i j k heids w e t t e n, de Kijkwijzer en het tijdstip van uitzenden.
Nu is Gordon natuurlijk een enorme a a n d a c h t s h ‘œ r r r r maar hier moet hij wel eventjes op blijven letten.

The Obvious One

Meestal zegt men Beter ten halve verdwaald dan ten hele verkeerd.
Dus ken die beter nu stoppen.
Scheelt straks weer een hoop gejank over dat de mensen hem het niet gunnen en dat ie nooit een eerlijke kans kreeg huilie huilie.
Komt ie straks weer in alle media vertellen dat ie stopt met alle media
En dan belt ie naar roddelpraat weer dat ie zelfmoordplannen heeft gekregen en het nu e c h t gaat doen en dan gaat ie boos naar Dubai want Holland is k h ū d t en dan twee weken later leeft ie nog steeds en begint het geneuzel opnieuw.
Dus.
Wat is het verschil tussen een grote drol?
GORDON. Want daar kom je dus echt niet van af.

Doneer voor het Slachtoffer van Maxime

Wat o r i g i n é é é é é l
Gordon start een business.. pfoe waar hebben we dat meer gezien?
Beginnen met een verbouwing.
Geheel niet gescript hoor (pffff 🙂 🙂 )
En dan na zes afleverings de opening, ….bráááák…. met allemaal lieverds en wat heb ik je gemist en wat is het hier móóói geworden, o zalig schat, wil je een bakkie koffie?
En meer van dat gereutel.
Nee.
Dat kennen we al.

Guido Goudriaan

@Danny
Zelfs als die belooft zich aan het einde door ze kop te schiete geloven de mensen het noch niet want Gordon kan veel beloven hij liegt echt altijd en altijd
Dus dan liegt ie ook
Ik moet m niet

Ruggentuffer

Gordon houd van worst ,maar dan wel met een hartslag!

Shabir Burhani

Narmaal plaats ik geen berichten op Haram sites maar Gordon kan beter terug gaan naar Dubai en onder de Sharia gaan leven. Hij moet zich niet meer als een Sodomietje gaan gedragen zoals Marald de Jager, de gekke begeleider van die GGZ-patiënt buurman van mij.
Zweepslagen zullen hem goed doen denk ik. Binnen de kaders van de wet natuurlijk.

Miel zwaan

Domme gast

Guze Mewis

Ik moet hier spontaan van janken.

113 zelfmoord preventie

Heb je ons telefoonnummer nog Gordon , Just in case.

Spekpeter

Zou wel ‘n succes kunnen worden als hij echt hele rare dingen gaat doen … zoals ‘n boterham met kaas onderwater opeten of trouwen met ‘n vrouw 😉

ex links elitair Francofiel

laat de Gordons van deze wereld los Jan, kijk naar Dennis blijf er niet te lang in hangen!!!!!!!!!!!!!!!!en stop met slurpen aan de wijn

Natnek

Heaumeau.