Entertainment

Gio en Lynn gaan voor een nieuwe woning: ‘Onder bod’

gio en lynn

Gio Latooy en zijn vriendin Lynn Hermanussen proberen de afstand tussen Rotterdam en Brabant te overbruggen, maar hebben ze toch plannen om richting Brabant te verhuizen?

Woning Gio en Lynn

Het is ons allemaal niet ontgaan dat Gio Latooy weer een nieuw vriendinnetje heeft genaamd Lynn. Lynn komt uit Brabant en Gio woont ergens bij Rotterdam. Je snapt natuurlijk wel dat die afstand moeilijk te overbruggen is. In een van de laatste vlogs heeft Gio een villa doorgestuurd gekregen van een kijker onder het mom van ‘dit huis ligt precies tussen de ouders van Gio en die van Lynn’. Gio heeft geen ruggengraat en Lynn ziet dit natuurlijk wel zitten, wat gebeurt er? Ja hoor, ze hebben een bezichtiging ingepland om deze villa eens haarfijn te bekijken.

In de vlog nadat ze het nieuws bekend hadden gemaakt, zijn ze er ook meteen naartoe gegaan. Hoe vonden ze het? Om je de vlog te besparen is het samengevat: sprakeloos. Hoewel Gio wel 10 keer heeft gezegd er niks erover kwijt kon, zei hij: “Het was wel een bizar dik huis.” 

Gio en Lynn gaan voor een nieuwe woning: ‘Onder bod’

Als je dacht dat dit niet gekker kon, hou je stevig vast: het huis staat sinds precies die dag ‘onder bod’. Het lijkt erop dat Gio maar geen genoeg kan krijgen van het maken van content en media-aandacht. Hij blijft steeds gekkere dingen doen voor de views, totdat dit natuurlijk uit de hand gaat lopen.  

Volgers reageren massaal onder zijn video met: “Jeetje ga je nu serieus verhuizen/bod doen en tegelijkertijd een zwembad in de tuin plaatsen. Zo vreemd en ondoordacht allemaal.” Iemand anders reageert met: Gio ik begin een beetje het gevoel te krijgen alsof je je net iets te veel laat beïnvloeden door wat Lynn allemaal wil.” Gio wilde vorig jaar na zijn break-up met Jade Anna, zo graag naar Rotterdam verhuizen. Sinds hij met Lynn is wil hij ineens naar Brabant toe. Het is bizar wat Gio doet voor een beetje content. 

21 reacties

Dikkie tutorials

Stel je ben rond de 20 fris en fruitig. Je denkt ga me zelf is even in de spotlight zetten en dan komt het, je gaat je opmaken zoals die dikke vent met een pruik oom altijd doet…. Voila je zit er uit als een uitgerangeerde 40pluseer

Piet

Wat leuk dat de man met dat eeuwige fisheye effect de make up bij zijn vriendinnetje mag doen.

Official Peter G

Gio das toch de vriendin van die walgelijke man floris wyers

Rocco Siffredi

Laat dat maar aan mij over. Na 10 minuten hangen die nepwimpers ergens aan haar kin.

Floris Wyers

Gio, ik kom graag langs voor een housetour!

Krimpenaar

Nog een paar maandjes en Lynn is in verwachting van manager Marcel . Zelfde genen en Gio heeft meer content net als zijn leermeester Enzo en kan buiten de vlogs om lekker door rommelen met mede heaumeau alcoholex

Max hardcore

Even de Patricia paay doen bij die blonde s.loerie ! De gouden douche ,is goed voor je haarkleur meid !

Scooby Doo

Lynn, Gio houdt van mannelijke kont gaatjes! Hoeveel geld krijg jij maandelijks van Gio, om zijn gezelschapsdame te zijn?

Marion Terberg

Nou hoor ik uit betrouwbare bron dat Gio Latooy al jarenlang meer interesse heeft in jongetjes dan in meisjes.
En ook heb ik gehoord dat zijn nieuwe scharreltje heeft gesolliciteerd op de functie en dat ze nu haar proeftijd is doorgekomen.
Is dit dan de nieuwe formule voor succes en geld via youtube? Lijkt mij een beetje cheap en leeg.

Paus Johannes de 13e

Om welk huis gaat het dan, iemand een funda linkje?

Funda specialist

Gewoon google op “st. Willebrord funda” en filter op funda minimumbedrag 2.000.000 dan komt er 1 huis te voorschijn. Die is het.

Scooby Doo

Gio zou zijn overboden. Ik had een bod gedaan van een tientje en Gio van 1.850.000 . Logisch dat je dan in deze markt overboden wordt. Zo schraapt Gio weer wat views bij elkaar om in centen om te zetten. Gio’s neus groeit een beetje verder, net als die van Pinokkio.

Shabir Burhani

Een echte man mag 4 vrouwen hebben. Deze Afghaanse leeuw heeft er al eentje klaar zitten in Afghanistan en ik heb nog 3 plekjes over. Lynn kan mijn vrouw voor in Nederland worden. In elk stadje een ander schatje… Een echte man is veel beter. Deze site is trouwens Haram en niet goed voor jullie.

Gio kan niet rijden

Opzouten uit Rotterdam eo

Ga weg

Gio koopt nieuwe bunker.
Gaat zelf aan de slag met Woninginrichting
Gaat een zooitje worden
Wordt een treurige bende
Net als dat andere hok.
Nog nieuws??? Next!

Hugo Broers

met raam op grachtzicht dus! ken hij stoppen met vloggen!

OJ

Ik kan maandag niet komen Jan en Dennis, ik ben overleden!

Jos

Nou ik denk dat Gio vooral geboden heeft. Die k.ut h0er heeft waarschijnlijk 3000 euro op de bank staan van een eerdere baan als caissière. En aan haar accent te horen is ze ook van zeer eenvoudige komaf waardoor de support van een rijke vader uitgesloten is.

Harrie Menz

Jeetje, wat een vreselijke zielloze bunker. Met slaapkamers netjes op een rij als afwerkplekken en beton dat er nu al grauw en smerig uitziet en alleen maar nog lelijker wordt. Een uitvaastcentrum straalt nog meer leven uit

ex links elitair Francofiel

nerdje met te veel geld , do not do the kassajuf

Ziggy

Ik woon toevallig in st.willebrord en onder de jeugd gaat nu al rond dat ze hem uitkotsen . En de jeugd hier kennende zal hij weinig rust hebben dan .