Veel boeren zitten in de problemen door een mestoverschot.
Volledig scherm
Veel boeren zitten in de problemen door een mestoverschot. © ANP

Reacties op mestproblematiek: ‘Verminder productie voor buitenland, dat scheelt heel veel’

‘Diep respect heb ik voor de biologische landbouw en mensen die waardering hebben voor alles wat leeft en groeit’ en ‘Waar de publieke zenders zorgen voor een oase aan rustige en kwalitatief goede programma’s, brengen de commerciële zenders voor mij een hoop geroeptoeter’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

26 reacties

  • Beppie Vog

    1 week geleden
    Ik ben benieuwd hoe de schijf van 5 er over een tijdje uitziet. Daar staat nu tenminste gewoon nog een lekker stuk vlees op hoor. Niks mis mee. Voor geen goud ga ik over op die nep troep van nagemaakte rommel. Bah.
  • Rijn van Dijk

    2 weken geleden
    Stop de bevolkingsgroei en ook dit probleem is opgelost
  • J. Timmermans

    2 weken geleden
    Het idee om de agrarische sector minder te laten produceren betekend dat er weer heel veel opgebouwde kennis verloren gaat en dus een belangrijke pijler onder onze economie. Bewezen is dat de Nederlandse bevolking de laatste decennia vooral gegroeid is met nieuwkomers en nog verder zal toenemen. Al die nieuwkomers moeten gehuisvest en gevoed worden. Met de juiste aanpak ligt daar een kans om de in heel de wereld geroemde sector hier te behouden en Nederland en de rest van de wereld te voeden.
  • Ron Martinali

    2 weken geleden
    Beste AD en AD-lezers, Zolang de wereldbevolking blijft groeien is het bedenken van noodgrepen om de vele crises een beetje onder controle te houden (laat staan bedwingen) water naar de (stijgende) zee dragen. Wij, alle ácht (8 !?) miljard aardkloot bewoners, hebben op alle gebieden volledig gefaald en komen met ons paniekvoetbal doodgewoon te laat. Alle aangerichte schade, valt niet en nooit meer te herstellen. Ron Martinali
  • A. Van Iersel

    2 weken geleden
    Nederland moet eens meer voor zijn eigen mensen opkomen en trots zijn op onze boeren. Minder EU en minder regeltjes en wetten...dan blijft ons landje leefbaar en hebben die activistische milieuclubs minder te procederen en minder macht om heel Nederland hun wil op te leggen.
  1. Reacties op instortingsgevaar Brienenoordbrug: ‘Miljarden de grens over, maar voor drukste brug is geen geld’
    62

    Reacties op instor­tings­ge­vaar Brienen­oord­brug: ‘Miljarden de grens over, maar voor drukste brug is geen geld’

    ‘Nu moet er wellicht vier jaar gewacht worden voordat kan worden begonnen met de renovatie, omdat er eerst een nieuwe aannemer gezocht moet worden en een nieuwe begroting gemaakt wordt. Tegen die tijd ligt de brug op de bodem van de Maas’ en ‘Doe nooit meer onderzoek naar het antwoord op de vraag hoe het komt dat het Binnenhof met steeds meer scepsis en ergernis wordt bekeken door burgers’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
  2. Lezers over leven, los van alles en iedereen: ‘Heerlijk om je los te maken van alles, dat heet vakantie’
    De Kwestie

    Lezers over leven, los van alles en iedereen: ‘Heerlijk om je los te maken van alles, dat heet vakantie’

    In de Kwestie leggen we een vraag over een actueel thema voor aan onze lezers. Vandaag: Ik zou ook wel los van alles en iedereen willen leven. Tienduizenden Nederlanders hebben zich op de een of andere manier manier van de maatschappij afgekeerd en leven als ‘soevereinen’. Sommigen wijzen alle vorm van contact met de overheid principieel af en anderen kiezen voor een leven in de vrije natuur, volledig zelfvoorzienend.