Mikael sprak zich uit tegen de immigrantenbende en werd doodgeschoten in het bijzijn van zijn zoon

2

De 39-jarige Mikael en zijn 12-jarige zoon waren op weg naar het zwembad. Terwijl ze door een onderdoorgang fietsten, werden ze aangesproken door een dreigende bende. Mikael berispte hen, wat ertoe leidde dat een van de bendeleden een pistool tevoorschijn haalde en hem met een schot in het hoofd doodschoot, in het bijzijn van zijn zoon, meldt Samnytt.

De misdaad werd woensdagavond om 18.15 uur gepleegd in de immigrantenrijke buitenwijk Skärholmen in Stockholm. De geschokte zoon belde 112, maar toen de patrouille arriveerde waren de daders verdwenen en op het moment van schrijven is er nog niemand opgepakt voor de moord.

Aanvankelijk dacht de politie dat het om een ​​zoveelste mislukte bendemoord ging, waarbij de bende de 39-jarige vader voor iemand anders had aangezien. Dit is gebaseerd op het feit dat Mikael geen strafblad heeft.

Uiteindelijk werd echter duidelijk dat het om een ​​situatie ging waarin een bendelid zich beledigd voelde door het ontvangen van een verklaring en dacht dat een proportionele reactie om verhaal te halen het neerschieten van de persoon die iets zei was.

Probeerde de schutter te ontwapenen

Volgens rapporten vuurde een van de bendeleden eerst een schot in de grond voor Mikael. Vervolgens zou hij hebben geprobeerd het wapen van de schutter af te pakken, maar dat mislukte en in plaats daarvan werd hij in het hoofd geschoten.

De bende zou na de moord op elektrische scooters, zogenaamde fatbikes, zijn gevlucht. De politie houdt de lippen stijf op elkaar over de vraag of er goede hoop bestaat de daders te vinden of dat ze zijn gepakt.

Boos over bendecriminaliteit

Volgens berichten is Mikael al een tijdje boos over de bende in kwestie en de toegenomen criminaliteit in het gebied, waaronder openlijke drugshandel. Ook zou hij eerder contact hebben opgenomen met de politie over de activiteiten van de bende, maar zonder dat er actie werd ondernomen.

Advertisement

– We werken hard aan dit moordonderzoek en als je in dit stadium te veel details geeft, loop je het risico het vooronderzoek te verpesten, zegt politiewoordvoerder in de regio Stockholm, Carina Skagerlind, in een verklaring aan de media.

Het technische onderzoek naar de plaats delict is afgerond, maar de politie zal donderdag in de omgeving aanwezig blijven. Dit is bedoeld om verdere getuigeninformatie te verzamelen en zogenaamde “veiligheidscreërende maatregelen” uit te voeren.

Loze woorden van de Zweden Democraten

De moord wordt becommentarieerd door de partijleider van de Zweden Democraten, Jimmie Åkesson Op X schrijft hij onder meer:

“Internationale conventies, muffe oude discussies over sociaal-economische factoren of domme praatjes over recreatieparken voor misdaadpreventie, vind ik dat ze onmiddellijk de prullenbak in moeten. Het is niet genoeg om platitudes te uiten, het is tijd voor Zweden om de volledige oorlog te verklaren aan elk individu in deze criminele bendes.”

Ondanks de grote mond van Jimmie zijn de immigratie en de criminaliteit alleen maar toegenomen sinds Zweden Democraten plaats hebben genomen in een gedoogcoalitie.


Geef censuurkoning Elon Musk een dikke vinger en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Misschien schiet Mikael Junior beter dan deze Mexicaan ..

Video toont hoe man de moordenaar van zijn vader neerschiet in rechtszaal

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
John
John
17 dagen geleden

Zweden heeft nog nooit zoiets meegemaakt wat er de laatste jaren is gebeurd.
Nou weten ze niet meer hoe ze moeten reageren.
Ze zijn als dodo’s die voor het eerst een ander levend wezen zien die hen als prooi zien.
Nederland is ook wel een beetje zo.
We zijn verontwaardigd,en eisen dat de politiek iets doet, maar die is alleen maar “geschokt”.

Sarcoff
Sarcoff
15 dagen geleden

Ja, die vader deed wat wereldvreemde Hirsh Ballin adviseerde, ze vermanend toespreken, dat werkt niet met dat soort cultuur, ik was niet doodgeschoten, dat weet ik zeker. Vechten tegen een troep wolven die zich in een groep oppermachtig voelen en als eenling laf en slijmerig zijn, werkt niet.