De klimaatfreakshow aan het Gardameer verdwijnt… Het grootste meer van Italië loopt nu over !

4

Een jaar geleden schreeuwden de Europese media over het gevaarlijk lage peil van het Gardameer en waarschuwden ze dat het meer dreigde uit te drogen. Tegenwoordig staat het waterpeil bijna hoog, schrijft P Gosselin.

Het Gardameer, gelegen in Noord-Italië, is een favoriete vakantiebestemming voor Duitsers. Het heeft historische charme en wordt omgeven door de pittoreske Dolomieten in het noorden.

Nog maar een jaar geleden waarschuwden de media en klimaatexperts echter dat het grootste meer van Italië, met een oppervlakte van 370 vierkante kilometer, het risico liep op te drogen – ongetwijfeld een zeker gevolg van de klimaatverandering!

Afgelopen april meldde het Duitse Handelsblatt bijvoorbeeld dat het meer een “nieuw dieptepunt” had bereikt, na een langdurige droogteperiode in de regio:

Het Duitse online weekblad FOCUS meldde hier vorig jaar dat het beroemde meer “uitdroogde” en bijna op een historisch laag niveau stond.

“Het waterpeil is gehalveerd”, meldde de Merkur uit München.

Het Duitse nieuwsmagazine Stern kwam tussenbeide en meldde dat het Gardameer „slechts 38 procent vol” was!

Overal waren aanwijzingen dat dit allemaal veroorzaakt was door de klimaatcrisis. Heel Europa dreigde zelfs uit te drogen.

Het droogte-alarmisme spoelde weg

Toen, eind 2023, kwamen de regens over heel Europa. En hoe! Tegenwoordig horen we plotseling alleen nog maar over overstromingen en oogstverliezen.

Advertisement

En hoe zit het met het Gardameer? Officiële waterstandwebsites laten zien dat het meer nu bijna het maximale niveau heeft bereikt:

Momenteel ligt het Gardameer ruim boven het gemiddelde niveau, zoals de grafiek hierboven laat zien, en alle angst dat het droog zal vallen is verdwenen! Volgens recente rapporten is het nu overvol . De achtervolgers van de klimaatambulances hebben hun freakshow ingepakt en zijn uit Noord-Italië vertrokken.

In totaal is het Gardameer 51,6 km lang en op het breedste punt 17,2 km. De maximale diepte is 346 m en de belangrijkste zijrivier van het meer is de rivier de Sarca bij Torbole in het noorden.


Geef censuurkoning Elon Musk een dikke vinger en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Eilanden waarvan klimaatalarmisten zeiden dat ze spoedig zouden ‘verdwijnen’ als gevolg van de stijgende zee, blijken in omvang te zijn gegroeid

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
18 dagen geleden

Als de terreurorganisatie EU haar zin krijgt, zullen ze zelfs dit soort van berichten blokkeren, want “het is wel waar dat het water nu hoog staat, maar dit bericht probeert de theorie van klimaatverandering aan te vallen, en dus is het disinformatie..”

JollyJoker
JollyJoker
18 dagen geleden

Complete bullshit dit. Ik ben daar zeer vaak geweest en hoog- tot einde zomer is het altijd laag. Was al in 1974 zo, toen ik daar voor het eerst kwam. No worries, compleet uit zijn verband gerukte bullshit van de klimaat idioten.

Marco
Marco
18 dagen geleden

Hoog niveau? Dat is een duidelijk gevolg van klimaatverandering.

John
John
18 dagen geleden

Als het te hoog is is het ook niet goed.
Dan is het een bewijs voor de zeespiegelstijging.