Publieke omroep vreest bezuinigingen.
Volledig scherm
Publieke omroep vreest bezuinigingen. © ANP

Reacties op bezuinigingen publieke omroep: ‘Wees trots op kwalitatieve programma’s die jullie maken’

‘Advies aan de NPO: heb lak aan de kijkcijfers. Voor de commerciële omroepen zijn ze essentieel, voor de publieksomroepen zouden ze geen rol moeten spelen’ en ‘Ik zou de partijen willen verzoeken te stoppen met deze schijnvertoning en zich in te zetten voor nieuwe verkiezingen’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

51 reacties

  • Bert van Dam

    2 weken geleden
    Er is helemaal niks mis met de NPO, alleen beroepszeurder Geert Wilders en zijn ultra rechtse 2e kamer genoten BBB en FvD doen er vrolijk aan mee. Dit is gewoon het monddood maken van hun vermeende politieke tegenstanders! Bovendien weigerert onze vrolijke Geert om naar praatprogrammas te gaan, dus heeft hij dat zelf veroorzaakt. Nu heeft beroepszeurder Wilders mij geblokkerd op X, zo werkt dat bij de PVV, dag vrijheid van meningsuiting! De PVV verbieden lijkt me een betere optie!
  • Fam van Haaften

    2 weken geleden
    Ik ben van mening dat een publieke omroep neutraal en objectief moet zijn en zeer zeker niet wat er naar mijn menig gebeurt de laatste jaren je een bepaalde kant op te sturen en aan selectieve berichtgeving doet.
  • M. Louvenberg

    2 weken geleden
    De NPO gedraagt zich als een regionale randstadzender waar de gehele dag meningen herkauwt worden die zij belangrijk vinden. Bij sportprogramma's worden er meer uren gevuld met prietpraat dan dat er sportwedstrijden getoond worden. Bij elk evenement zie je telkens een overdaad van NOS sportverslaggevers, zelfs als ze de uitzendrechten niet hebben. Dus snel opdoeken allemaal en terug naar 1 echte landelijke informatieve zender die gevestigd wordt op een centrale plek in Nederland.
  • R. Koot

    3 weken geleden
    De kwaliteit is door het ijs gezakt. Stoppen is niet zo gek. Of helemaal opnieuw beginnen. Maar dit niveau kan niet worden gehandhaafd.
  • Gerrit Wildeman

    3 weken geleden
    @johnny het is nog erger ik betaal ook nog lidmaatschap voor 2 omroepen , ik wil best veel Meer betalen . I love de nos