Columns

Jan Roos: John de Mol door de knieën voor Gordon

jan roos column

We staan 23 april weer voor de rechter. John de Mol vond het nodig om ons ook strafrechtelijk te laten vervolgen voor ons verhaal dat zijn zoon Johnny zijn ex een peut had verkocht in The Harbour Club in Amsterdam. Ook vertelde ik dat getuigen waren afgekocht. Enfin, de rechter vond dat ik dat niet mocht zeggen en legde een geldboete op. We mochten trouwens geen getuigen oproepen om het verhaal te bevestigen, maar dat terzijde. Het was niet genoeg voor De Mol en dus wilde hij ook dat we, zoals gezegd, strafrechtelijk worden veroordeeld.

Jan Roos: John de Mol door de knieën voor Gordon

Er wordt altijd met angst en beven over gesproken. De toorn van De Mol. Als hij de pik op je heeft, ben je de sjaak in Medialand. Nu kan hij mijn ballen kussen, want ik moet niks van hem hebben, dus hij heeft geen enkele macht over me. Misschien is dat ook wel waarom hij zo boos op ons is. We zijn gewoon niet bang voor hem. Hij wilde ons verdienmodel breken en dat is niet gelukt want we zijn er gewoon nog. Hij wilde ons tienduizenden euro’s uit de zak kloppen en dat is niet gelukt want de boete was laag. Hij wil ons nu een taak- of gevangenisstraf laten krijgen en dat gaat weer niet lukken. Het moet hem frustreren.

Jan Roos: “Nu kan hij mijn ballen kussen, want ik moet niks van hem hebben, dus hij heeft geen enkele macht over me.”

Wat des te opmerkelijker is is dat Gordon bezig is met het proefdraaien voor een realityshow bij SBS, de zender van ome John. Goor noemde hem oliedom door hem zoveel te betalen en zei dat de vlag uitging toen zijn contract bij Talpa afliep. Blijkbaar maken die uitspraken niets uit en laat hij zich helemaal niet persoonlijk beledigen. Het gaat hem blijkbaar nog steeds alleen maar om de knaken. Nou meneer De Mol, u kan altijd nog een goed bod doen op Roddelpraat. Kusjes, Jan.

11 reacties

Gordon

Ik ga ook heel vaak op de knieën voor John de Mol

Gerard Joling

Gordon is zeer geschikt voor aπale penetratie

Marc van der Linden

Mag ik ook je ballen likken?

Jaap Knasterhuis

Gordon ‘weet veel’ …

Directeurtje Dennis

Ik wil ook wel je ballen kussen hoor Jan. Geef er ook wel een likje aan als je jij dat prettig vind.

Rob vd L

en zuigen dan maar

John de Mol

Gordon is zeer geschikt voor aπale penetratie

marco Betaremmer

Gordon was mijn buurman, hij probeerde mij te verkrachten in het Gooi, ik werd er stil van, hij zei naderhand dat als ik er over zou praten, hij mij de kliniek van het kannerhuis in zou gaslighten , hij riep AUTIST , hij trok hem uit mijn aars en met die poepresten van mijn erbij spoot hij in mijn bakkes, hij reip ATM is dat AUTIST, mondje dicht!!!!!!

Tukkertje Sterre

Hallo allemaal, ik ben er, Sterre de transgender!

Debiel van de Kempenpoort met Grunge haar

Sterkte dan Sterre, Putin en baudet komer eraan, en vaseline is schaars

Natnek

M0llen moeten gem0ld worden in een m0llenkl€m.