Wat is er zo geweldig aan de Great Reset, de Great Taking, de Grote Vervanging, de Grote Deflatie en de Grote Depressie ?

3

“Op het punt waarop de illusie te duur wordt om in stand te houden, halen ze gewoon het decor weg, trekken de gordijnen open, schuiven ze alle tafels en stoelen uit de weg, en zie je de bakstenen muur aan de achterkant. van het theater.” – Frank Zappa

“De illusie van vrijheid zal blijven bestaan ​​zolang het winstgevend is om de illusie voort te zetten. Op het punt waarop de illusie te duur wordt om in stand te houden, halen ze gewoon het decor weg, trekken de gordijnen open, schuiven ze de tafels en stoelen uit de weg en zie je de bakstenen muur aan de achterkant van het gebouw. theater." ~Frank Zappa

“De afgelopen jaren leefden jullie in een escalerende hybride oorlog. Wereldwijd zijn we getuige geweest van openlijke mediacontrole en propagandacampagnes; censuur, inclusief arrestaties van mensen die in het openbaar spreken; monitoring van alle elektronische communicatie en het traceren van fysieke contacten; bruut opgelegde eisen op het gebied van afsluiting en maskering, waarbij mensen worden geslagen, geboeid en gearresteerd, zelfs in hun huizen; opschorting van gezondheidszorgdiensten en verzwakking van gezondheidszorgsystemen; invasieve testvereisten voor werk en reizen; gedwongen quarantaine van reizigers; en gedwongen quarantaine en ‘vaccinatie’ van de gezonde algemene bevolking, meldt TBP.

Regeringen lieten alle pretenties van democratie varen en werden aangemoedigd tot openlijk despotisme. Er waren geen functionerende controles op deze macht. De rechtbanken boden geen effectief verhaal aan het publiek. Regeringen hebben op grote schaal de fundamentele mensenrechten geschonden door als rechtvaardiging de verspreiding van infectieziekten te gebruiken, waarvan er in werkelijkheid heel veel zijn, altijd aanwezig en voortdurend in ontwikkeling. En dus verzekert deze rechtvaardiging, als ze blijft bestaan, het einde van de democratie en de installatie van een openlijk despotische regering.” – David Webb – The Great Taking

Nadat ik het geluk had gehad om deel te nemen aan een twee uur durende zoomcall met David Rogers Webb, auteur van The Great Taking, was ik geïntrigeerd genoeg om zijn gratis boek te downloaden en het in de loop van twee dagen te lezen. Ik heb David leren kennen als een nederige, intelligente, bedachtzame man die zich grote zorgen maakt over de toekomst van de mensheid. Dit heeft hem ertoe aangezet een boek te schrijven, waardoor hij en zijn gezin een groot persoonlijk risico lopen. Gebruikmakend van zijn tientallen jaren ervaring in de financiële wereld en het uitvoeren van nauwgezet onderzoek naar het systematisch herschrijven van codes, wetten en regels op lange termijn door degenen die de onzichtbare regering van Bernays vormen (ook bekend als Deep State ), maakt Webb een sterk pleidooi voor de Ruling Elite. Deep State/Schaduwachtige miljardairs hebben in met rook gevulde kamers de basis gelegd om het mondiale financiële systeem te laten crashen en onder te duiken met alles wat overblijft van onze opgebouwde rijkdom. Ik kon zijn angst en ongerustheid over de toekomst voelen terwijl hij de details van hun plan uitlegde. Nadat ik het boek had gelezen, merkte ik dat ik geïrriteerd, boos en hulpeloos voelde.

Je kunt niet anders dan depressief zijn omdat alles waar je de afgelopen veertig jaar voor hebt gewerkt in een mum van tijd ‘legaal’ kan worden gestolen door degenen die de hefbomen van ons financiële systeem beheersen. Mijn eerste reactie was: hoe kunnen ze dit doen en verwachten dat het zal lukken? Zouden de burgers over de hele wereld niet gewelddadig reageren en de daders gaan ophangen? En toen herinnerde ik me hoe de massa reageerde op het feit dat ze werden opgesloten, gemaskerd, gedwongen om geen geld te verdienen, gecensureerd omdat ze de regering hadden ondervraagd, gearresteerd omdat ze alleen in de oceaan hadden gezwommen, gevangen gezet omdat ze hadden geprotesteerd tegen vervalste verkiezingen, en gedwongen en bedreigd werden om in de gevangenis te belanden, geprikt met een giftig genveranderend brouwsel dat je niet beschermde tegen het oplopen, verspreiden of sterven aan de jaarlijkse griep (verkocht en op de markt gebracht als de grootste dodelijke pandemie in de geschiedenis).

De covid-hoax was niets anders dan een generale repetitie om te zien hoe ver ze hun agenda konden doordrukken, gebruikmakend van autoritaire maatregelen en de volledige macht van de controlestaat en de regimemedia, om de massa’s bang te maken. Het werkte als een tierelier, waarbij de overgrote meerderheid van de wereldbevolking niets meer bleek te zijn dan bange volgzame schapen. De heersende elite voelt zich niet langer gebonden aan wetten, grondwetten of morele codes.

Ze zijn overgestapt van het vertrouwen op Huxley’s dystopische visie van een bevolking die verslaafd is aan plezier, drugs en technologische afleidingen naar Orwells toezicht, angst en ‘boot on the face’-dystopie, waarbij de massa zal doen wat hen wordt opgedragen, of anders. Het strelen is voorbij en het verpletteren is begonnen. Wanneer de Great Taking begint, zal dit meedogenloos gebeuren, afgedwongen door mensen met knuppels en automatische wapens, verkocht aan de massa als de enige manier om de mensheid te redden, en afgedwongen via de juridische machinaties die ze de afgelopen twintig jaar heimelijk hebben ingevoerd.

“Mensen moeten worden gestreeld of verpletterd. Als je ze kleine schade toebrengt, zullen ze wraak nemen; maar als je ze kreupel maakt, kunnen ze niets doen. Als je iemand pijn wilt doen, doe dat dan op zo’n manier dat je niet bang hoeft te zijn voor hun wraak.” – Niccolò Machiavelli

Zoals David Webb in zijn boek minutieus uiteenzet, waarbij hij gebruik maakt van feitelijk bewijsbare gegevens en documentatie, in tegenstelling tot de valse verhalen en propaganda van degenen die dit decennialange duivelse complot hebben uitgebroed om met al uw zuurverdiende rijkdommen onder te duiken. De heersende oligarchie heeft een financieel systeem ontworpen dat zichzelf absoluut zal vernietigen als ze ervoor kiezen om aan die hefboom te trekken. Het is met voorbedachten rade en vastgelegd in de wettelijke code dat hun plan, via centrale banken en hun mede-samenzweerders financiële instellingen, al uw onderpand (ook wel uw financiële rijkdom) in hun groezelige handjes zal vegen, om “het systeem” te redden.

We zullen berooid, wanhopig en met schulden achterblijven. Zonder middelen om je schuld af te betalen, zullen ze “legaal” de bezittingen nemen die bij die schuld horen. Elke rationele, kritisch denkende persoon die toekijkt hoe haar regering elke 100 dagen $1 biljoen aan de nationale schuld toevoegt, onze jaarlijkse rente op die schuld opdrijft tot $1,6 biljoen tegen het einde van 2024, miljoenen zieke mormels uit de derde wereld aanmoedigt en helpt om onze grenzen over te steken en naar steden in het hele land te verschepen, en opzettelijk enorme inflatie creëert terwijl ze onze energie-, voedsel- en transportsystemen saboteert, moet zich afvragen wat het mogelijke doel kan zijn van dit krankzinnige beleid en deze krankzinnige acties. Het is alleen logisch als hun plan is om het wereldwijde financiële systeem opzettelijk te laten crashen.

David Webb is ervan overtuigd dat dit het plan is:

“Onvermijdelijk zal na de “Allesbubbel” de “Allescrash” volgen. Zodra de prijzen van in wezen alles crashen en alle financiële bedrijven snel insolvabel worden, zullen deze systemen voor onderpandbeheer automatisch alle onderpand naar de centrale clearingpartijen (CCP’s) en centrale banken vegen. De val, waar alle naties in zijn gedreven, is klaar en wacht om geopend te worden. Er zal een episch eindpunt komen aan de decennia van schijnbaar uit de hand gelopen financialisering, die geen heilzaam doel diende voor de mensheid, maar waarvan de verwoestende effecten zelfs nu al duidelijk zijn. Het is een weloverwogen strategie geweest die tientallen jaren heeft geduurd. Dit was het doel om de mondiale zeepbel op te blazen die totaal niet in verhouding stond tot enige echte zaak of activiteit, wat moet eindigen in een ramp voor zovelen, zonder dat er in enig land nog enige veerkracht overblijft.” – David Webb – The Great Taking

Je cognitieve dissonantie en normaliteitsvooroordeel vertellen je dat ze zo’n kwaadaardig complot niet konden en wilden initiëren. Ik weet dat ik niet wil geloven dat dit kan of zal gebeuren, omdat ik als werkende professional de afgelopen 38 jaar de regels heb gevolgd en geloofde dat als ik voor mijn pensioen zou sparen, onder mijn stand zou leven en mijn spaargeld zorgvuldig zou beleggen, ik zou worden beloond met een relatief comfortabel pensioen. Het is voor mij buitengewoon moeilijk te begrijpen hoe deze psychopaten in pakken, die aan de hendels van deze wereld trekken, zo’n kwaadaardige samenzwering konden uitbroeden, bedoeld om zo velen zoveel ellende en pijn te bezorgen.

Maar dan besef ik wat ze sinds 2019 hebben gedaan met hun totalitaire lockdowns, doodsprikken, surveillancemechanismen, het opsluiten van andersdenkenden, het stelen van verkiezingen, het vernietigen van maatschappelijke normen, het voortzetten van een invasie aan onze zuidgrens en het uitlokken van mondiale conflicten die bedoeld zijn om de Derde Wereldoorlog te beginnen. En ja, ik geloof echt dat dit verraderlijke miljardairstuig dit zou doen. David Webb laat zien hoe ze het eerder deden, in 1933.

FDR sloot alle banken in de Verenigde Staten op 6 maart 1933. Vervolgens nam het Congres op 9 maart de Emergency Banking Act van 1933 aan. Volgens William L. Silber, die economisch adviseur was van de Federal Reserve Bank van New York, had de Fed in maart 1933 op miraculeuze wijze plotseling de middelen “om onbeperkte hoeveelheden geld te leveren aan heropende banken”, wat natuurlijk alleen de door het Federal Reserve System geselecteerde banken waren.

Het belangrijkste punt is dat de Fed heeft gekozen welke verbonden banken zouden overleven en welke banken permanent failliet zouden gaan, waardoor miljoenen hun spaargeld zouden verliezen. De Fed beschikte over de middelen om duizenden banken open te houden en de pijn en het lijden van miljoenen Amerikanen te vermijden, maar ze hebben met opzet miljoenen mensen pijn gedaan. Waarom? David Webb beweert dat de Fed de paniek heeft veroorzaakt, een oplossing heeft geboden waar zij en hun vriendenbanken van profiteerden, de levens van miljoenen heeft verwoest en hun bezittingen (huizen, auto’s, boerderijen, apparaten) op grote schaal heeft afgepakt. Dit werd gedaan om pijn te veroorzaken, de massa te overwinnen en een façade van macht te koesteren, die vandaag de dag net zo waar is als toen. Webb stelt de relevante vragen en geeft de antwoorden:

“Moesten “de bankiers” dit eigendom nemen? Wat was het echte doel? Kun je voorbij het idee komen dat ze probeerden te helpen? Vraag jezelf af: als ze je geld niet willen, en ze je huis niet echt willen of nodig hebben, en ze proberen je niet te helpen, wat willen ze dan? Wat is het nut van al hun inspanningen? Dit is misschien moeilijk om te horen: Het was een doelbewuste strategie. Het ging om ultieme, volledige macht, waarbij geen enkel centrum van verzet werd toegelaten. En dus ging het om ontbering. Het ging om onderwerping – en dat is het nog steeds, op meer manieren dan we weten. Het ging er toen niet om mensen te helpen en het gaat er nu ook niet om mensen te helpen. Het maakt allemaal deel uit van dezelfde opzettelijke kuddevorming van de mensheid en eliminatie van elke vorm van veerkracht, die ons nog steeds teistert.” – David Webb – The Great Taking

De Federal Reserve is eigendom van de Too Big To Trust Wall Street Behemoth Banks en volgt de bevelen van de Deep State op. De Fed wordt door de overheid (ook wel jij en ik genoemd) schadeloos gesteld voor alle verliezen die zij lijden, aangezien zij momenteel op $1 biljoen aan niet-gerealiseerde verliezen zitten. Ze waren in 1933 een schimmige bevoorrechte instelling en zijn vandaag de dag alleen maar machtiger, schimmiger en corrupter geworden. Zij hebben in de jaren dertig het precedent geschapen voor het aannemen van bankdeposito’s van de gemiddelde Amerikaan, en zullen dat zonder de minste aarzeling opnieuw doen.

Ze hebben het regelgevingssysteem zo opgetuigd dat iedereen die contant geld bij de bank heeft een concurrente schuldeiser wordt zonder afdwingbare aanspraak op zijn eigen contant geld als hij besluit het systeem te laten crashen. Ze zullen de banken niet meer redden zoals in 2008/2009. Te rommelig en tijdrovend. Ze zullen een bail-in uitvoeren door al uw deposito’s te ‘verplaatsen’ van wat u dacht dat uw veilige bankrekening was naar de rekeningen van een ‘beschermde klasse’, gecreëerd door juridische machinaties van onze Deep State-heersers. Ze hebben in 2013 een proefrit gemaakt op Cyprus. Dit gaat komen.

Sinds 2008 hebben de megabanken en het megakorps, met steun van de Fed, enorme successen geboekt in hun pogingen om zichzelf te verrijken, terwijl ze kleine bedrijven en kleine banken failliet lieten gaan en de massa’s die ze veinzen te omarmen, verarmen. Alles wat ze doen is gebouwd op een fundament van leugens, desinformatie, misinformatie en propagandaverhalen, bedacht door mede-samenzweerders van hun regime in de media.

De huidige “Alles-zeepbel” is door de Fed gecreëerd, met als rechtvaardiging het “redden van de wereld” tijdens de Grote Financiële Crisis van 2008/2009 en het “opnieuw redden van de wereld” van het Grote Griepvirus van 2020/2022 door de rente te verlagen tot nul voor het grootste deel van 15 jaar (Dissident: Er is niks mis met nul-rente. Rente is woeker en zou verboden moeten zijn en is dat ook in de Islam en was dat gedurende grootste tijd van het Christendom.) De grote banken op Wall Street waren in de herfst van 2008 feitelijk allemaal failliet en hadden volgens onze bestaande faillissementswetten moeten worden geliquideerd. Aandeelhouders en obligatiehouders zouden zijn weggevaagd, terwijl spaarders zouden zijn genezen. Hun activa zouden zijn verkocht aan kleinere banken die geen wereldvernietigende risico’s namen en een hefboomeffect van 30 tegen 1 hadden.

Alles wat er sinds 2008 is gebeurd, is niets meer geweest dan een enorme plunderoperatie, vermomd als het redden van de mensheid van een nooit eindigende reeks crises die is gecreëerd door precies de psychopaten die deze crises in de eerste plaats met opzet hebben gecreëerd. Dus waarom zou het zo ondenkbaar zijn om te denken dat ze hun definitieve neergang van het financiële systeem zouden initiëren, waarbij ze de resterende rijkdom van de massa zouden overhevelen?

Hoe kunnen we anders de ogenschijnlijk krankzinnige maatregelen verklaren die zijn ondernomen door de gevangengenomen en gecontroleerde politieke marionetten, samen met de centrale bankiers (eigendom van Wall Street), en die op de normale manier aan de massa zijn verkocht door hun media-spreekbuiz en van het regime? Ze hebben vanuit juridisch en regelgevend oogpunt in het geheim alle onderdelen op hun plaats gezet om de resterende rijkdom van de financiële rekeningen van tientallen miljoenen af ​​te tappen wanneer ze de volgende geplande en uitgevoerde financiële ‘crisis’ initiëren.

Advertisement

Te midden van de mondiale chaos, terwijl een golf van insolventies de hele ontwikkelde wereld overspoelt, bloedvergieten als gevolg van de daaropvolgende mondiale oorlogen en burgeroorlogen de aarde tekenen, en het gejammer en tandengeknars van de slachtoffers een crescendo bereikt, zullen de Fed en hun eigenaren niet alleen overleven , maar gedijen. We hebben deze show eerder gezien. Tijdens covid moesten we hun bevelen opvolgen, zodat we niet zouden sterven of onze buren zouden vermoorden. Het was allemaal een leugen. Deze keer, met uw geld, beleggingen en activa die met schulden zijn gekocht in de handen van de weinige verbonden financiële instellingen, zal de angst bestaan ​​uit het op tafel zetten van voedsel, het verkrijgen van gezondheidszorg en het proberen te overleven.

Degenen die de macht hebben, zullen de propagandakanalen van hun regime in de media gebruiken om het verhaal te schetsen; alles wat ze hebben gedaan is het voortbestaan ​​van ons systeem verzekeren. Ze zullen optreden als nobele verzorgers van de mensheid, alles doen wat nodig is voor de mensheid, terwijl ze in de eerste plaats de afbraak van het hele financiële systeem initiëren. Ze rekenen erop dat de onwetende massa onwetend, angstig en geterroriseerd blijft, bereid om alles te doen wat hen wordt opgedragen om te overleven. Volgens David Webb zullen de CBDC’s hun oplossing zijn. Het draait allemaal om macht en controle, net zoals het altijd is geweest.

“De focus van de Atlantic Council is militaire strategie, geen economie. En waar richt de Atlantic Council zich nu op? Central Bank Digital Currency (CBDC), wat virtueel geld is dat direct door centrale banken wordt ondersteund en uitgegeven. Alle G7-economieën zijn nu in de ontwikkelingsfase van CBDC en 18 van de G20-landen zijn nu in de gevorderde fase van ontwikkeling. Waarom gebeurt dit nu wereldwijd? Is het echt de wens om “financiële inclusie” naar de achtergestelden te brengen? Waarom zou de Atlantic Council, een denktank op het gebied van militaire strategie, zich richten op CBDC? We leven in een wereldwijde hybride oorlog, waarvan een onderdeel de ineenstorting van het bank-, geld- en betalingssysteem wereldwijd zal zijn. Oorlogsdoelen zullen worden bereikt met andere middelen dan kinetische oorlog. Het belangrijkste doel van de mensen die de centrale banken en de geldcreatie in handen hebben is dat ze voor altijd aan de macht zullen blijven. Ze kunnen geen enkele weerstand riskeren. – David Webb – The Great Reset

Ze zijn al meer dan tien jaar bezig met het opzetten van de infrastructuur voor CBDC’s, net zoals ze het financiële systeem hebben opgetuigd om met uw rijkdom onder te duiken, terwijl ze van plan zijn u in hun nieuwe totalitaire elektronische goelag te dwingen. Wanneer ze er zeker van zijn dat hun CBDC-plan klaar is om gelanceerd te worden, zullen ze op de sloopknop drukken van het met schulden verzadigde kaartenhuis, bekend als ons financiële systeem. Wanneer je je hoofd om hun kwaadaardige blauwdruk wikkelt om de wereld tot slaaf te maken, kun je met je eigen ogen begrijpen wat je ziet gebeuren. Wat er gebeurt is niet normaal. Voor ieder normaal kritisch denkend mens slaat het nergens op, maar de meerderheid van de bevolking is verslaafd aan hun telefoon en gelooft alles wat hun regering, regimemedia, Tik Tok-beïnvloeders en Facebook-vrienden hen vertellen.

Hoe kunnen onze ‘gekozen’ leiders elke honderd dagen $1 biljoen toevoegen aan de staatsschuld, terwijl ze de rente op die schuld opdrijven tot $1,6 biljoen per jaar, tenzij ze het financiële systeem willen laten crashen. Hoe zou onze ‘president’ (zijn begeleiders) de invasie van ons land door miljoenen mensen uit de derde wereld, door tuberculose geteisterde straathonden, drugsdealers, kinderhandelaars en terroristen kunnen aanmoedigen, sponsoren en faciliteren , tenzij ze onze steden willen laten instorten en sociale zekerheidssysteem?

Hoe kunnen onze medische overheidsinstanties de vergiftiging van de massa bevorderen met een gen-veranderende Big Pharma-prik, de verminking van kinderen omdat ze gehersenspoeld zijn door geesteszieke linkse leraren die hen vertelden dat ze elk geslacht kunnen hebben dat ze willen, en jonge jongens drogeren die zich als jongens gedragen in een poging om ze als meisjes te maken, en antidepressiva als snoepjes uitdelen aan ongelukkige kattendames van middelbare leeftijd die het hele feminisme-verhaal hebben gekocht, tenzij ze een natie van fysiek en mentaal beschadigde mensen wilden creëren , gemakkelijk te manipuleren drones?

Bovendien proberen ze onze energie-infrastructuur, onze boeren en kleine bedrijven te vernietigen, terwijl ze proberen een burgeroorlog binnen onze grenzen en een mondiale oorlog met Oekraïne en het Midden-Oosten te ontketenen, om zo een mondiale ineenstorting verder te bewerkstelligen. Eerst ineenstorting, daarna controle via CBDC’s.

“Het belangrijkste verschil met de CBDC is dat de centrale bank absolute controle zal hebben over de regels en voorschriften die het gebruik van die uitdrukking van centralebankaansprakelijkheid zullen bepalen, en ook dat we de technologie zullen hebben om dat af te dwingen. Met andere woorden: CBDC betekent absolute controle en dus, als het “oude” geldsysteem op de een of andere manier instort, zal er nieuw geld worden geleverd door de centrale banken in de vorm van Central Bank Digital Currency (CBDC), het nieuwe en verbeterde controlesysteem. Stel je voor … het is chaos. Je bent alles kwijt behalve je smartphone (Als je er geen hebt, maak je geen zorgen – je krijgt er een.) Je downloadt een app. Je klikt op vakjes om overal mee akkoord te gaan. Je zult steeds meer schulden krijgen bij elke betaling die je doet met de CBDC die je op je telefoon “krijgt”. Vanaf dat moment wordt je verteld wat je wel en niet moet doen. Je zult gehoorzamen als je wilt eten.” – David Webb – The Great Reset

Ontbering en onderwerping zijn hun doelen en omdat ze kwaadaardige psychopaten zijn; ze hebben geen empathie voor jou of je benarde situatie. Ze zijn het Orwelliaanse stadium van de macht binnengegaan omwille van zichzelf en voor altijd een laars die op je gezicht stampt. Webb beweert dat de ‘Great Reset’ anti-menselijk is en een modern techno-feodalistisch systeem zal introduceren, gebouwd op een fundament van angst, schaarste, toezicht en dreiging met geweld bij niet-naleving.

Een kastenstelsel dat extremer is dan momenteel het geval is, zal de landheren scheiden van de tot slaaf gemaakte lijfeigenen. De eerste Grote Depressie werd veroorzaakt door de Fed, kwam ten goede aan de favoriete banken van Wall Street, veroorzaakte een decennium van deflatie, liet bedrijven failliet gaan en vernietigde de levens van de armsten. Deze Grote Depressie zal nog veel erger zijn, omdat de immense zeepbellen in het consumentenkrediet en het hypotheekkrediet ertoe zullen leiden dat tientallen miljoenen hun huizen, auto’s en diverse elektronische gadgets die op krediet zijn gekocht, zullen verliezen. Wie het verleden vergeet, is gedoemd het opnieuw te beleven.

“Wanneer de “Alles Bubbel” geïmplodeerd is, zullen we geconfronteerd worden met een deflatoire depressie die vele jaren, zelfs decennia zal duren. Deze komende Grote Deflatie is inherent aan the Great Taking. De Architecten van the Great Taking hebben gepland en zich voorbereid om deze dynamiek volledig te gebruiken, in de veilige wetenschap dat, zoals de nacht volgt op de dag, massale en langdurige deflatie zeker zal volgen op de epische schuldexpansie supercyclus, die zij hebben gecreëerd. De Architecten hebben verzekerd dat alleen zij in de positie zijn om alles te nemen, en dat jullie en jullie kinderen aan de andere kant daarvan zijn gepositioneerd, d.w.z. om alles te verliezen, om er slaven van te worden en zelfs om erdoor vernietigd te worden. Mensen zullen neergeslagen worden en niet in staat zijn om weer op te staan. Dat is opzettelijk, want de bevolking is systematisch aangemoedigd om zich diep in de schulden te steken.

Wie de goden willen vernietigen, laten ze eerst lenen tegen lage rentetarieven! Net als tijdens de Grote Depressie zal langdurige deflatie ervoor zorgen dat mensen die schulden hebben hun schulden niet kunnen afbetalen, laat staan ​​terugbetalen. Ze zullen gevangen zitten. Alle eigendommen en bedrijven die met schulden zijn gefinancierd, zullen worden ingenomen. Nu een diepgaande en aanhoudende deflatie zich gegarandeerd over vele jaren zal voortzetten, worden schulden een krachtig veroveringswapen. Schulden zijn niet echt. Het is een uitvinding, een constructie die is ontworpen om echte dingen te nemen. ” – David Webb – The Great Reset

Sinds ik Webb’s boek heb gelezen, ben ik in de war en probeer ik te begrijpen hoe dit mogelijk kan gebeuren, terwijl ik mezelf ervan probeer te overtuigen dat het niet zal gebeuren. We modderen al jaren voort en alle voorspellingen van instorting door onhoudbare schuldgroei zijn niet uitgekomen. Mijn verstand zegt me dat Webb gelijk heeft, terwijl mijn hart hoopt dat hij ongelijk heeft. Maar ik weet dat hoop geen optie is. Niemand in mijn financiële positie, of waarschijnlijk 99,9% van de bevolking, zal in staat zijn om deze steeds sneller rijdende trein te ontwijken.

Elke niet-insider op de planeet zal negatief worden beïnvloed door de Great Taking. Het beste wat we kunnen doen is ons voorbereiden en voorbereiden op basis van onze middelen, locatie, gezinssituatie, capaciteiten en houding. Schulden elimineren, contant geld bij de hand hebben, edele metalen bij de hand hebben, zwaar bewapend zijn, een lokaal netwerk van gelijkgestemde mensen creëren, geen contant geld of investeringen in Wall Street-banken hebben, en zelfs bitcoin in je privéportemonnee bezitten, zou een deel van de pijn van de ‘Great Taking’ kunnen helpen verlichten.

Webb erkent dat we al in een hybride oorlog verwikkeld zijn tegen deze psychopathische miljardair-totalitaristen die erop uit zijn hun Great Reset door te voeren , gelijktijdig met hun Great Taking. Het is een oorlog op meerdere fronten die wordt gevoerd op het financiële slagveld, het demografische slagveld, het culturele slagveld en het technologische slagveld, en die uiteindelijk zal moeten worden beslecht op traditionele slagvelden over de hele wereld.

Het niveau van kwaadwilligheid dat nodig is om deze gruwelijke misdaden tegen de menselijkheid te begaan is onbegrijpelijk voor de gemiddelde persoon, en daarom gelooft de massa niet dat iemand dergelijke daden zou begaan. Webb weet dat deze mensen bestaan ​​en tot de ergste wreedheden in staat zijn.

“Oorlogen gingen niet zozeer over het nemen van dingen als wel over de onderwerping van bevolkingen aan alle kanten. Enorme vernietiging en dood zijn aanvaardbaar voor hun planners. Je vraagt ​​je misschien af: hoe kunnen de mensen die zulke krankzinnige plannen beramen en uitvoeren bij elkaar worden gehouden? Ik opper dat het iets te maken heeft met de bindende kracht van gedeelde schuld, van het criminele pact. De daders zijn allemaal, expliciet of onbewust, gebonden aan bewijzen van schandelijke en verraderlijke daden die tegen hun eigen volk zijn gepleegd. Het plegen van misdaden is voor hen een machtstotem. Hoe gruwelijker de misdaad, des te krachtiger is de bindende kracht.” – David Webb – The Great Taking

Gebaseerd op mijn observaties tijdens de zoomcall met David Webb, kwam hij op mij over als een zachtaardige man die duidelijk nerveus is over de toekomst van de wereld en de daders kan identificeren op basis van hun daden. Ondanks dat hij hun niveau van psychotisch gedrag begrijpt en geen acht slaat op de toekomst van de mensheid, lijkt hij te denken dat ze op niet-gewelddadige wijze kunnen worden verslagen. Ik denk dat dat een valse hoop is, omdat je macht alleen kunt verslaan door superieure macht op fysiek, intellectueel en spiritueel niveau.

Ik geloof echt dat ze de controle verliezen, wat resulteert in een versnelling van hun plannen, een toename van het geweld, een flagrante minachting voor wetten of de grondwet, en fouten en misstappen van hun kant. Gebaseerd op hun behoefte aan een versnelde ineenstorting, kan ik moeilijk geloven dat we de verkiezingen van november halen zonder dat er een gebeurtenis plaatsvindt die het omvallen van de dominostenen in gang zet, en de hel losbarst op financieel, militair en maatschappelijk vlak. Hun bedrog wordt onthuld en een toenemend aantal burgers is boos en niet bereid hieraan gehoor te geven.

De “Great Taking” is een goed doordacht plan, maar het is nog steeds slechts een plan. Het kan worden verijdeld en bestreden als genoeg mensen ontwaken uit hun normaliteitsverdoving. De kansen zijn niet in ons voordeel, omdat de massa onwetend blijft over wat er gaat gebeuren, maar hoe meer mensen wakker kunnen worden gemaakt, hoe groter onze kansen. We weten dat het breinvertrouwen van de Deep State-miljardair achter deze plannen zwaar wordt bewaakt en beschermd tegen ons gewone mensen. Maar dit zijn niet de zwaar gecompenseerde apparatchik-frontmannen die het dagelijkse vuile werk doen. Deze gemene radertjes in deze vernietigingsmachinerie hebben namen, adressen en families. Angst werkt twee kanten op. De goeden hebben ook technisch onderlegde individuen die elektronische steeksleutels in de versnellingen van de Deep State-machine kunnen gooien.

Deze hele aflevering speelt zich af tijdens de tweede helft van deze Vierde Wending , waar chaos en bloedvergieten een crescendo bereiken naarmate we de climax naderen. De strijd tussen goed en kwaad kan niet scherper zijn. Iedereen zal gedwongen worden een kant te kiezen. Ik heb de laatste zestien jaar van mijn leven geprobeerd zoveel mogelijk mensen ervan te overtuigen dat dit land op een brandend platform van onduurzame keuzes heeft gestaan. In plaats van te proberen de vlammen te doven, hebben onze zogenaamde leiders benzine op het brandende platform gespoten.

We zijn dichter dan ooit bij het zien instorten van dat platform en naar de bodem van de zee zinken. De plannen voor de Great Reset en de Great Taking moeten koste wat het kost worden voorkomen. Ons moment van de waarheid nadert. We moeten de uitdagingen die voor ons liggen het hoofd bieden zonder angst en zonder twijfel. Het is tijd om onze innerlijke Josey Wales te kanaliseren als we willen winnen. Veel succes en Godspeed.


Elon Musk heeft mijn twitter-account vermoord. Volg mijn nieuwe account HIER.


Documentaire ‘The Great Taking’ onthult ‘de grootste misdaad ooit overwogen’

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Henk
Henk
19 dagen geleden

Bekijk a.u.b. de video (en andere) van Christopher Jon Bjerknes op zijn YouTube kanaal CJBBooks. Het heet Rothschild golem? Verzend de link van de video naar zoveel mogelijk schapen, ook al heeft het weinig nut.

Hagar
Hagar
19 dagen geleden

Luister naar Broeder Nathanael: De Drie Stadia van Wereldoverheersing:

https://www.realjewnews.com/?p=1995

Adriaan W.
Adriaan W.
18 dagen geleden

Jammer dat op deze mooie site vooraf gecensureerd wordt, dit is alles wat ik wilde vertellen.