Wilde berichten uit Italië: ‘Europese grootmacht heeft ‘sterke interesse’ in Jorrel Hato’

10 april 2024, 19:43
Foto: © Imago

Journalist Luca Cerchione weet dat Napoli ‘sterke interesse’ heeft in Jorrel Hato. De Italiaan weet dat de regerend kampioen van de Serie A de negentienjarige verdediger van Ajax graag wil vastleggen, zo meldt hij in zijn radioprogramma op One Station Radio.

Ook op X laat Cerchione zich uit over de perikelen rondom Hato en Napoli. “Sterke interesse vanuit Napoli in Jorrel Hato, de linksbenige verdediger van Ajax, geboren in 2006”, schrijft hij. De talentvolle stopper miste dit seizoen nog geen minuut bij de Amsterdammers.

Artikel gaat verder onder video

Het is nog maar de vraag hoe serieus het gerucht is. Hato zette onlangs zijn handtekening onder een verlengd en verbeterd contract bij Ajax. De verdediger en de Amsterdammers bereikten een akkoord over een verbintenis tot medio 2028.

Marciano Vink is niet te spreken over de recente optredens van Hato. De jonge verdediger brak in het afgelopen seizoen door bij Ajax en droeg in de huidige jaargang zelfs al een aantal keer de aanvoerdersband, maar heeft het inmiddels al weken heel lastig achterin. Hato ging ook zondagmiddag in De Klassieker tegen Feyenoord opzichtig in de fout, waarmee hij de 2-0 van Yankuba Minteh inleidde. Vink vond het allemaal veel te makkelijk ogen bij Hato.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Vernederend beeld voor Ajax op ESPN na 72 minuten en 50 seconden spelen

De onmacht van Ajax in de wedstrijd tegen Feyenoord werd na 72 minuten en 50 seconden op pijnlijke wijze gevangen door ESPN.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Snel weg met dat ventje , ik ben al moe als ik naar hem kijk ,en nog moeier als ik naar hem luister 😁😁😁

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Eerst maar een vette bod uitbrengen. Daarna kunnen we pas verder praten over zijn (mogelijke) vertrek. Welke vette bod zal het allerbeste zijn? !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen