NIEUWS

Kinderen krijgen knuffelbeertje na auto-ongeluk | Jongen (12) steekt andere jongen (11) neer

Na de botsing met een vrachtwagen in Schiedam is de voorkant van de auto flink beschadigd.
© Flashphoto
In dit blog houden we je op de hoogte van het belangrijkste en meest opvallende 112-nieuws in de regio Rijnmond van woensdag 10 april.

Jongen (12) steekt andere jongen (11) neer

Bij een ruzie binnen een groepje jongens aan de Spoorweghaven op de Kop van Zuid in Rotterdam is een jongen van 11 neergestoken. Hij raakte gewond aan zijn been en moest naar het ziekenhuis.
De verdachte is een jongen van 12 en die is vooralsnog voortvluchtig.

Kinderen krijgen knuffelbeertje na auto-ongeluk

Een auto en een vrachtwagen zijn woensdagochtend rond 8:00 uur op elkaar gebotst op het kruispunt van de Burgemeester van Haarenlaan en de ‘s-Gravelandseweg in Schiedam. De inzittenden, twee volwassen en twee jonge kinderen, zijn nagekeken door het ambulancepersoneel. Zij hoefden niet naar het ziekenhuis. De politie heeft de kinderen een knuffelbeertje gegeven voor de schrik.
De auto raakte zwaar beschadigd aan de voorkant en is weggetakeld.

Zeven verdachten aangehouden na schietpartij

Na de schietpartij op het Stationsplein in Dordrecht, dinsdagavond rond 19:35 uur, zijn zeven mannen aangehouden. Het gaat om een 22-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, een jongen van 17 jaar uit Papendrecht en drie 19-jarige mannen uit Zwijndrecht, Capelle aan den IJssel en Hoogvliet. Van twee verdachten is de identiteit nog niet bekend.
Zeven aanhoudingen na schietpartij in Dordrecht
Bij de schietpartij hadden twee groepen ruzie met elkaar, waarbij meerdere schoten zijn gelost. Er raakte niemand gewond. Daarna sloegen de betrokkenen op de vlucht. De politie heeft meerdere hulzen gevonden.
De politie vond meerdere kogelhulzen na de schietpartij.
© AS Media

Overleden man aangetroffen in Museumpark

Een 35-jarige man is dinsdagochtend rond 9:30 uur dood aangetroffen in het Museumpark in het centrum van Rotterdam. De politie sluit een misdrijf uit.
Eerder schreven Rijnmond dat het zou gaan om een dakloze man. De politie bevestigt na navraag bij de gemeente dat het gaat om een dakloze of buitenslaper. Volgens nabestaanden was de man niet dakloos. Hoe de man is overleden is nog niet bekend.
De vermoedelijke plek waar de man dood werd gevonden
© Rijnmond

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl