112-nieuws | Bestuurder voor twaalfde keer gepakt voor rijden zonder rijbewijs

De auto is in beslag genomen
© Politie
REGIO - Dagelijks gebeuren er meerdere ongelukken of breken er branden uit. In dit artikel houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws van woensdag 10 april.

Bestuurder al twaalf keer gesnapt voor rijden zonder rijbewijs

De politie heeft een wel heel hardleerse bestuurder aangehouden. De inwoner van Hillegom werd aangehouden voor rijden zonder rijbewijs en dat was niet de eerste keer, maar al de twaalfde keer. Ook werd hij verdacht van rijden onder invloed van verdovende middelen.
Het voertuig van de verdachte is in beslag genomen. Dat gebeurde ook bij de auto's die de man bij zijn eerdere overtredingen gebruikte. Er wordt proces-verbaal opgemaakt en de verkeersofficier gaat zich volgens de politie opnieuw over de zaak buigen.

Inbrekers vast na DNA-match

Met de aanhouding van een man van 20 uit Rotterdam en een 20-jarige man uit Voorschoten, denkt de politie een aantal inbraken in Voorschoten en Leiderdorp te hebben opgelost. DNA-sporen van de verdachten zijn gevonden in woningen waar is ingebroken.
De Rotterdammer is eind februari al aangehouden. Hij zit sindsdien vast en heeft een van de inbraken bekend. De man uit Voorschoten is maandag gearresteerd en wordt donderdag voorgeleid.

Fietser zwaargewond achtergelaten na ongeluk

Een fietser is zaterdag in Leidschendam zwaargewond geraakt bij een botsing met een andere fietser. De andere fietser hielp het slachtoffer niet, maar liet die in hulpeloze toestand achter en fietste snel weg. De politie is op zoek naar getuigen.