B&B Vol Liefde-Caroline

Caroline uit ‘Daar Gaan Ze Weer’ vindt een huis in Italië

Na haar avontuur in B&B Vol Liefde, volgen we Caroline in het programma ‘Daar Gaan Ze Weer’. Samen met haar hondje Roos is ze op zoek naar een nieuw pension in Oostenrijk, maar het vinden van een geschikte plek gaat nog niet van een leien dakje. Caroline besluit verder te kijken en stuit op een huis in Italië. 

Huis in Italië

Tien à elf bezichtigingen heeft Caroline in Oostenrijk, maar helaas vindt ze niet wat ze zoekt. Drie biedingen worden niet geaccepteerd en daarom besluit ze verder te kijken in Italië. In de aflevering van dinsdag zien we dat ze wat op het oog heeft. Het huis heeft een zwembad en vijf appartementen. “Op de foto’s ziet het er fantastisch uit. Nu nog even in het echt bekijken.”

Goed nieuws

In de aflevering zien we vervolgens wat beelden van het huis voorbij komen. Caroline besluit een bod uit te brengen en eindelijk krijgt ze het verlossende woord: haar bod is geaccepteerd. Ze belt vol enthousiasme een vriendin op en brengt haar het goede nieuws. 

Lees ook: Deze oud-deelnemers van B&B Vol Liefde doen mee aan een nieuw programma

Verrassing

Caroline gaat dus verder in Italië. En als we de beelden mogen geloven, zou er zomaar een verrassing kunnen komen. Caroline’s vriendin hint namelijk op een nieuwe partner. “Die moet vast wel in Italië te vinden zijn.”

Bron: RTL Boulevard
Foto: RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.