Doh! Worden de nieuwe oordopjes van Nothing Simpsons-geel?

Doh! Worden de nieuwe oordopjes van Nothing Simpsons-geel?

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Er zijn beelden opgedoken van de vermoedelijk nieuwe oordopjes van Nothing. Volgens het gerucht zien we de Nothing Ear en de Ear (a) die op 18 april aangekondigd moeten worden.

Nothing Ear (a)

AndroidHeadlines heeft beelden gepubliceerd van de Nothing Ear en de Nothing Ear (a). De meest opvallende oortjes zijn de Ear (a). Volgens het medium komen deze namelijk in een bijzondere kanariegele kleur op de markt. Verder krijgen de oortjes volgens de website actieve ruisonderdrukking en gaan ze zo'n acht uur mee, met ANC uit. Met een volgeladen case moet de totale levensduur 38 uur zijn. De oordopjes krijgen verder een IP-certificering van IP54. Hiermee zijn ze plensdicht en beschermd tegen stof. Ze zouden 100 euro gaan kosten.


Naast de - naar mijn mening prachtige - gele kleur komen de Ear (a) waarschijnlijk ook in een witte en zwarte variant op de markt voor wie het wat subtieler wil aanpakken.

Nothing Ear 

De 'gewone' Ear-oordopjes moeten de opvolger worden van de Nothing Ear (2). Een paar oordopjes waar we positief over waren.

Gerelateerde artikelen

Volgens AndroidHeadlines krijgen de Ear-oortjes de beschikking over actieve ruisonderdrukking, een IP54-certificering en gaan ze tot 7,5 uur meer. Dit wordt 33 uur als je een volle case ook meerekent. Verder zou het geluid van deze Ear beter moeten zijn in vergelijking met de goedkopere Ear (a). De Nothing Ear kan je straks kopen in een witte en zwarte variant, waarschijnlijk voor een prijs van ongeveer 150 euro.

Gele kikker, zwarte kever 

Nothing kondigde al eerder aan dat het op 18 april twee nieuwe producten gaat aankondigen. Zeer, zeer, zeer vermoedelijk zijn dat deze Ear en Ear (a). Het bedrijf toonde toen een gele kikker en zwarte kever die lieflijk naar elkaar kijken. Een schattig tafereel dat we nu beter kunnen begrijpen.

Wat vind jij van de gele kleur? Lijken ze wat jou betreft meer op de zonnebloemen van Van Gogh, oorsmeer of heel iets anders?

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk