Pages

Subscribe Twitter

woensdag 10 april 2024

Gelatomerk Amorino naar Nederland

Na succesvolle filialen in wereldsteden als Londen, New York, Parijs, Doha, Barcelona en Rome is eindelijk Nederland aan de beurt. Op 4 april opent gelatospecialist Amorino zijn deuren in Amsterdam. Met de vestiging aan de Nieuwendijk maken de bekende roosvormige ijsrecepten hun intrede in Nederland. De opening wordt grootst gevierd met ludieke acties, met onder andere een jaar gratis gelato voor de eerste 100 bezoekers.
 
Onlangs kondigde het gelato merk met Italiaanse roots aan dat hun keuze is gevallen op Pagoto B.V. als master franchise nemer in Nederland. Het filiaal aan de Nieuwendijk zal de eerste van meerdere zijn. De eigenaar van Pagoto B.V. heeft toonaangevende ervaring binnen de retail- en horecabusiness en is enthousiast om Amorino tot een succes te brengen.

Op donderdag 4 april gaan om 8.00 de deuren open van het eerste filiaal in Nederland aan de Nieuwendijk 175 in Amsterdam. De winkel zal een ware oase zijn voor de gelato liefhebbers en echte ijskenners. Meer dan 30 smaken  zullen aangeboden worden op hun kenmerkende manier: in de vorm van een roos. Van bekende rijke vruchtensmaken, tot hun beroemde Amorino chocoladesmaak en van kokosnootsmaak uit Sri Lanka tot Nanica banaansmaak uit BraziliĆ«: voor iedereen wat wils. Wel de smaak, maar toch wat minder calorieĆ«n? Kies dan voor hun overheerlijke yoghurt gelato met 0% vet. Daarnaast kan je er ook terecht voor pannenkoeken, wafels, ijsmacarons en andere zoete  lekkernijen en delicatesse producten.

De opening van Amorino zal groots gevierd worden met verrassende openingsacties. Zo krijgen de eerste 100 bezoekers maar liefst een jaar lang gratis gelato*.

0 reacties:

Een reactie posten