PCR-tests op pluimveebedrijven – zoals Corona-tests om een ​​“pandemie” te simuleren

5

U wordt herinnerd aan de Coronamaatregelen. Een positieve test, vaak vals positief, geen ziektesymptomen, maar toch quarantaine van de geteste persoon en de “contacten”. We herinneren ons de privacy-schendende ‘contacttracering-apps’. In de VS heeft het Amerikaanse ministerie van Landbouw (USDA) pluimveebedrijven ‘uit grote voorzichtigheid’ ‘ontvolkt’ wanneer een kip positief test op de vogelgriep. Deze door de overheid afgedwongen ontvolking treft miljoenen legkippen en decimeert grote populaties ongevaarlijke dieren, schrijft Dr. Peter F. Mayer.

Het Michigan Department of Agriculture and Rural Development meldde onlangs dat sommige vogels in een grote pluimveehouderij in Michigan positief testten op vogelgriep. De vogels in deze faciliteit zijn in quarantaine geplaatst en zullen naar verwachting massaal worden gedood.

Op Herbruck’s Poultry Ranch testten onlangs enkele kippen van de Green Meadow Organics-faciliteit positief, wat ertoe leidde dat hele koppels werden geruimd. Dit is een probleem dat steeds vaker voorkomt in de Verenigde Staten . De gebrekkige PCR en de ziektepandemie stellen de autoriteiten in staat hele kuddes te ruimen, waardoor de voedselprijzen stijgen en de voedselvoorziening in gevaar komt.

Zoals afgelopen zomer gemeldhad de USDA twee Californische laboratoriumvleesproducenten, Upside Foods en Good Meat, goedgekeurd om de federale inspecties te verkrijgen die nodig zijn om vlees en gevogelte te verkopen. Met de eerste officiële goedkeuring in de VS kwam industrieel geproduceerd voedsel eerst naar restaurants en uiteindelijk via supermarkten naar consumenten.

Deze goedkeuring zal de manier waarop vlees onze tafels bereikt fundamenteel veranderen ”, zegt Uma Valeti, CEO en oprichter van UPSIDE Foods, in een verklaring. “Het is een grote stap voorwaarts op weg naar een duurzamere toekomst – een toekomst waarin keuze en leven behouden blijven.”

Na de goedkeuring van deze kunstmatige vleesproductie verwijderen politici nu de dieren van de boeren om ruimte te maken op de markt.

Wetten staan ​​de USDA toe miljoenen ongevaarlijke dieren te ruimen

Fabrieksboerderijen zijn berucht vanwege het fokken van kippen in ongezonde, overvolle omgevingen waarin geen rekening wordt gehouden met de holistische gezondheid van de dieren. Dit heeft vaak tot gevolg dat de kippen vatbaarder worden voor ziekten en infecties gemakkelijker verspreiden. De dieren hebben geen mogelijkheid om zich vrij te bewegen en voldoende immuniteit te ontwikkelen tegen de ziekteverwekkers in hun omgeving.

Deze dieren worden vaak blootgesteld aan omstandigheden, medicijnen en vaccins die hun vermogen om zich aan ziektes aan te passen verder verzwakken. In plaats van kippenpopulaties de kans te geven een natuurlijke immuniteit te ontwikkelen, roeit de overheid hele kuddes uit en brengt ze de volgende generatie kippen in groter gevaar omdat de immuniteit van de kudde van generatie op generatie afneemt.

Advertisement

Wat de zaken nog erger maakt, is dat de USDA pluimveehouders verplicht om realtime kwantitatieve PCR-technologie (RT-qPCR) te gebruiken om te bepalen of een ziek dier drager is van de vogelgriep. Als een dier positief test, moeten producenten hun dieren uit voorzorg in quarantaine plaatsen en samenwerken met de staat om een ​​‘opruimingsplan’ op te stellen. Meestal gaat het hierbij om het doden van miljoenen dieren die niet eens besmet zijn, om de kudde zogenaamd tegen een pandemie te beschermen.

Op 2 april 2024 stemde Cal-Maine Foods ermee in om 1,6 miljoen leghennen en 33.700 hennen te doden in zijn fabriek in Parmer County, Texas. Sommige vogels testten positief op H1N5 – een van de vogelgriepvarianten waarvoor de nieuwste PCR-tests zijn gekalibreerd.

Net als bij Corona worden hier hoge PCR-amplificaties gebruikt, die een “positief” resultaat opleveren, zelfs nadat het organisme een infectie heeft overwonnen en immuun is. Het is bekend dat laagpathogene vogelgriepvirusstammen (LPAI) van nature voorkomen bij wilde trekkende watervogels en kustvogels zonder ziekten te veroorzaken, maar PCR zou deze onschadelijke gevallen verkeerd kunnen diagnosticeren als ernstige gevallen, wat kan leiden tot massale quarantaine en het ruimen van dieren.

Bovendien ontwikkelen bedrijven nieuwe, op PCR gebaseerde tests die een breed scala aan AIV-subtypes omvatten, waardoor het aantal algemene positieve gevallen toeneemt. Wetenschappers hebben bijvoorbeeld subtypespecifieke multiplextests ontwikkeld op basis van reverse transcriptie-polymerasekettingreactie (RT-PCR) om de gevoeligheid voor bepaalde subtypes van het vogelgriepvirus type A (met name H5, H7 en H9) te vergroten . Laboratoria kunnen ook hogere cyclusdrempels gebruiken om onvermijdelijk positievere resultaten te produceren voor de resterende virale overblijfselen die niet-infectieus zijn of geen verband houden met de zeer pathogene stammen.

Uiteindelijk gaat het om de transitie van landelijke naar industriële voedselproductie.


Elon Musk heeft mijn twitter-account vermoord. Volg mijn nieuwe account HIER.


Vogelgriep: Weer een valse “pandemie”…deze keer voor kippen

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
20 dagen geleden

Met de frauduleuze PCR test kan in elke populatie wel een aantal “positieve” gevallen gevonden worden, want de test genereert zonder uitzondering steeds wel wat positieve gevallen.

Met de Coronahoax werd bewezen dat zelfs fruitsap, of zelfs ongeopende testskits positief bleken te zijn !!

Al deze virus pandemie hoaxen zijn niets anders dan excuses om miljoenen onschuldige en perfect gezond kippen uit te moorden, en dan te zeggen dat dit “virus” miljoenen kippen “het leven heeft gekost”….

Gooi onmiddellijk heel deze krankzinnige “virus-industrie” en “virus-politici”, die miljarden verdienen met het uitmoorden van gigantische aantallen gezonde dieren levenslang achter de tralies, in mensonwaardige omstandigheden!

Hagar
Hagar
20 dagen geleden

Ja deze virus-maniakken moeten levenslang opgesloten worden in mensonwaardige omstandigheden, want dit zijn geen mensen, het zijn zelfs geen beesten, het zijn duivels!

Researcher
Researcher
20 dagen geleden
Antwoord aan  Hagar

Zo…En wat gaat u daar juist aan doen held ? totaal niks…

Researcher
Researcher
20 dagen geleden
Antwoord aan  Hagar

Beseft u in feite dat de achterlijke massa gewoonweg alles braafjes doet wat de elite wil ? Deze achterlijke massa zal zelfs dit corrupte systeem verdedigen en ten oorlog trekken voor de elite…Beseft u dat ?

dwd
dwd
20 dagen geleden

Een regelrechte aanval op de voedselvoorziening zie het voor wat het is