KIJK. Verdachten van aanslag op Russische concertzaal 'bekennen' op staatstelevisie dat ze banden hebben met Oekraïne

De Russische staatstelevisie heeft een video uitgezonden waarin de vier hoofdverdachten van de aanslag op een concertzaal bij Moskou ‘bekennen’ dat ze banden hebben met Oekraïne. Eerder beschuldigde de Russische president Vladimir Poetin Kiev ook al van betrokkenheid, zonder concreet bewijs te leveren. Oekraïne ontkent iets met de aanslag te maken te hebben. Terreurgroep IS eiste de aanslag op.

103 reacties

  • Daniel Janssens

    3 weken geleden
    Toch een gemiste kans, waarom bekennen ze niet ineens dat ze in Kiev een afspraak hadden met het hoofd van de NAVO?
  • Norbert Bauwens

    3 weken geleden
    Poetin is een man die met de bewijzen op tafel nog in staat is te liegen zonder ook maar één zweem van schaamte. Dat heeft hij al enkele keren bewezen tijdens vergaderingen van de VN; Het erge voor de wereld is dat hijzelf zijn eigen leugens geloofd en daarnaar handeld.
  • Jose Delie

    3 weken geleden
    Met zo'n ondervragingstechnieken zou iedereen toegeven dat gras rood is !
  • Marc Lauwers

    3 weken geleden
    Daarvoor zeiden ze dat ze 5000€ kregen, nu ineens 9900€. Allemaal zeggen ze nu dat een zekere Saifullo de orders gaf. Daar gaat toch niemand iets van geloven???
  • jaak Peeters

    3 weken geleden
    Daar bestonden al langer redenen voor! Het is toch zo simpel alles maar op de Russen te steken. Makkelijker dan naar de waarheid te zoeken, nietwaar? Aan de oorlog is geen goede kant.