Mathieu van der Poel ongrijpbaar in Parijs-Roubaix, nuchtere reacties en ‘Yes, Chicane’
foto: Cor Vos
maandag 8 april 2024 om 19:45

Mathieu van der Poel ongrijpbaar in Parijs-Roubaix, nuchtere reacties en ‘Yes, Chicane’

Podcast Mathieu Van der Poel won zondag voor de tweede keer Parijs-Roubaix. Na een imposante solo van bijna zestig kilometer, had hij op de Velodrôme van Roubaix precies drie minuten voorsprong op zijn naaste drie belagers. Na afloop van de historische prestatie van de wereldkampioen, staan we daar uiteraard uitgebreid bij stil in de WielerFlits Podcast.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Maxim, Raymond en Youri bespreken met elkaar wat hen is opgevallen in de Hel van het Noorden. Uiteraard was dat de unieke prestatie van MVDP, maar ook de sublieme wedstrijd van Gianni Vermeersch en Alpecin-Deceuninck in het algeheel, krijgt de meer dan terechte aandacht. Milaan-San Remo, de Ronde van Vlaanderen én Parijs-Roubaix winnen in hetzelfde voorjaar, is nog nooit vertoond door één en dezelfde ploeg. Een historische prestatie die we absoluut niet mogen onderbelichten.

Ook is er de nodige aandacht voor andere teams en individuen die opvielen. Per Strand Hagenes en de broers Mick en Tim van Dijke bij Visma | Lease a Bike, de piepjonge Nieuw-Zeelandse revelatie van dit voorjaar Laurence Pithie en uiteraard de veelbesproken chicane. Daarnaast staan onze verslaggevers stil bij de ploegen die tevreden mogen zijn na de kasseienklassiekers, de val in de Ronde van het Baskenland, in welk historisch besef we Van der Poel moeten plaatsen én wie hem in vredesnaam gaat kloppen in de Amstel Gold Race.


Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine
1 Reacties
Sorteer op:
9 april 2024 07:57
Je suis chicane

Reacties zijn gesloten.