Ajax-fans roepen massaal om één naam als nieuwe coach: 'Dé ideale man'

8 april - 18:15 Laatste update: 18:49
84

Ajax-fans hebben een duidelijk beeld van wie de club volgend seizoen moet gaan redden. Tegenover VoetbalPrimeur worden de namen van Jordi Cruijff en Wim Jonk genoemd. De open sollicitaties van Clarence Seedorf en Patrick Kluivert worden dan weer afgewezen.

"Er is maar één man die coach moet worden en dat is Jonk", is een Ajax-fan direct duidelijk voor de camera van VoetbalPrimeur. Een andere supporter sluit zich hierbij aan. "Ik zeg het al een tijdje, maar ik zou Cruijff en Jonk halen. Jonk is natuurlijk wel met ruzie weggegaan bij Volendam, maar ik denk dat hij de ideale man voor Ajax is. Met het DNA van Cruijff kun je dan opbouwen en rustig aan terugkomen. Dat is het enige wat ik zou weten."

De open sollicitaties die Kluivert en Seedorf deden worden dan weer resoluut naar de prullenbak verwezen. "Nee joh, hou toch eens op zeg. Ik heb heel veel respect voor de carrières van die jongens, maar die kunnen de club nu niet redden. Schei toch eens uit, die hebben nog niks laten zien. Ajax heeft echt een kanjer nodig en niet terugvallen op Kluivert."