ANP
Volledig scherm
© ANP

Veel winst voor Brabanders die net over de grens tanken nu benzineprijs hier oploopt naar 2,26 euro

De benzineprijzen lopen weer flink op aan de pomp. Afgelopen vrijdag was de gemiddelde prijs voor een liter benzine 2,26 euro, en van die hoge prijzen zijn automobilisten voorlopig nog niet af. In België liggen de prijzen een stuk lager, waardoor het loont voor Brabanders om uit te wijken naar tankstations net over de grens.

  1. Jongen (13) doet ochtend na brand lugubere ontdekking: ‘Pap, er ligt een lijk in de auto’
    PREMIUM
    Met video

    Jongen (13) doet ochtend na brand lugubere ontdekking: ‘Pap, er ligt een lijk in de auto’

    Een nog maar 13-jarige jongen doet maandagmorgen een lugubere ontdekking. In de schuur die zondagavond tot de grond toe afbrandde, ziet hij op de achterbank van een uitgebrande auto een lichaam liggen. Volledig verbrand. ,,Zondag kon je hier over de hoofden lopen, maar niemand heeft dit gezien?’’ vraagt zijn vader Kimball Vollebregt, die de schuur verhuurt, zich vertwijfeld af.
    Berkel en Rodenrijs
  2. Ene na andere senior valt om door dit ‘enorm steile’ bruggetje: ‘Alsof ik achterover ging klappen’
    PREMIUM

    Ene na andere senior valt om door dit ‘enorm steile’ bruggetje: ‘Alsof ik achterover ging klappen’

    Edwin (54) belandde al twee keer met zijn neus op het asfalt en zag met eigen ogen hoe senior na senior met scootmobiel en al omviel. Het is wachten op de volgende valpartij, vrezen bewoners. De boosdoener? Een veelgebruikt bruggetje in Krimpen aan den IJssel dat enorm steil blijkt én een uitzonderlijk hoge drempel heeft. ,,Moet het dan écht goed fout gaan voordat het wordt opgelost?”
    Krimpen aan den IJssel